Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Teta s K…

Teta s K…

…še ni prišla na obisk…
Kot sem že pisala jo čakam od sobote in vsak dan imam občutek, da bo prišla.
Se kar ne upam preveč veselit.

Lep pozdrav1

Kaaaaj???!!!
Od sobote čakaš in zdržiš, da ne opraviš test?????
Ali imaš drugače redne M?
Jooooj!

Tašika

Dobra si, da zdržiš, jaz bi že letela v lekarno po test!!!

LP, Andreja1

Ne morem si kaj, da me ne bi bilo strah. Nazadnje sem se že preveč veselila, pa je zato potem bil zelo trd pristanek na tla.
Upam da se zgodba ne bo ponovila.

LP

Hja, jaz pa se spomnim, ko sem v začetku tega leta prvič zanosila, sem zelo težko pričakovala tisti M dan. In potem , ko je bil dan tukaj , M pa od nikoder, sem dva dni res še trepetala češ, ali bo prišla ali ne ?!.
Ko pa je ni bilo, sem pa začela naravnost uživati v ideji, da je pa le uspelo in da sem končno noseča. In tako sem brez problema vzdržala celih deset dni, saj sem želela počakati na svojega dragega, da je prišel domov in da sva skupaj naredila test.

Je pa res dosti težje vse skupaj, če je tukaj prisoten tudi strah pred velikim razočaranjem.

Želim Ti dve DEBELI MODRI ČRTICI !!!!!!!!
alenka

Pozdravljena,

Tudi jaz držim pesti zate, kajti vem natanko kako zgleda to razočaranje!!! Dobra si, da si ne narediš testa.
Koliko dni pa je že od zadnje M???

Vsem skupaj še naprej veliko sončka!

Držim pesti, da ne dobiš obiska te………….

Tudi jaz upam, da boš še ena med srečnicami. Držim pesti za tebe.

Iz srca ti želim, da bi ti uspelo! Testirala sem se pa tudi jaz vedno pozno. Kakšna 2 tedna po izostanku.

Srečo delim s tabo. Ko preberem kaj takega kar obeta na nosečnost imam takoj več upanja tudi sama, ker si mislim: če uspe drugim, bo tudi meni.

Naj ti uspe in traja in traja ………

Hvala vsem za lepe želje.
Zaenkrat je situacija še vedno enaka. Mogoče se bom testirala čez vikend.

Lep vikend vsem in nobenih obiskov (saj veste čigavih)!

LP

New Report

Close