Testni nakupi (Koper,Kranj)
Jaz sem enkrat že zasledila ta oglas tukaj in poslala prošnjo, oz. življenjepis na mail. Še danes nisem dobila nobenega odgovora od vas. Ponavadi je s prošnjami tako,da jo pošlješ in čakaš, da ti delodajalec odgovori, če te sprejme ali ne, ne pa da moraš še sam klicati, ali bi bil primeren ali ne. Pa je takrat v oglasu pisalo samo, da pošljemo zainteresirani kandidati svoj življenjepis, kar sem tudi storila, in čakala na vaš odgovor, ki ga ni bilo…
LP
Sorry, k bom malo ujedljiva zdele. Sicer je možno, da je nateg, da firma ni niti legitimna, niti resna… Samo mislim, da je mystery predpostavljal-a, da veste vsaj približno kaj je to mystery shopper. Sicer se mi testni nakupi ne zdi ravno najboljši prevod, mogoče prej testni kupec. Zdej si pa lohk sami mal “zguglate” kaj je to mystery shopper.
Pozdravljeni,
opazam, da dosti ljudem ni znano kaj je to testni nakup oz. testni kupec (skrivni kupec, skrivnostni kupec, mystery shopper,…), zato hvala tistim, ki ste ze na kratko opisali za kaj gre pri tem.
“bigbig” sami vidite, da lahko ima taksno delo prednosti za ta pridne in postene in sankcije za tiste ne tako prevec marljive. Mislim, da tudi sami kdaj v kaksni prodajalni ravno niste navduseni nad obnasanjem, neznanjem, itd. kaksnega zaposlenega. Da se tukaj lahko kaj izboljsa, pa se opravljajo testni nakupi, z namenom, da dobi delodajalec vpogled v to kako se zaposleni obnasanjo do strank, ce jim ustrezejo, ce so prijazni..itd. Pac razlicno.
Pa se nekaj k prosnjam, po navadi je tako, da posljes prosnjo ali kar pac posljes in ce ne dobis odgovora je verjetno tako, da ali ne ustrezas najbolje kriterijem (ceprav si sam seveda mnenja, da ustrezas) ali pa da ni vec potrebe po novih ljudeh. Tako, da prosim ne takoj svinjat po vsem in vsakomur! Ampak, ce se gre za kaj takega slovenci seveda radi stopimo skupaj, kajne?
Lep pozdrav vsem skupaj,
Mystery
Javimo se vsem, ki se nam javijo in so resni ter zainteresirani za delo. Ne vem kam se je izgubila vaša kolegica in zakaj nas ni poskusila ponovno kontaktirat.
Zanimajo nas RESNi kandidati!
Lep pozdrav,
Mystery[/quote]
G. Mystery,
v zgornjem sporočilu ste napisali, da se javite vsem, ki se vam javijo, so resni in zainteresirani za delo. Sklepam, da bi to lahko bil kakršenkoli odgovor, ali kandidata vzamete, ali ne…
Jaz sem bila resna, ko sem poslala svojo prošnjo. Tako, da ne govorite, da svinjam po vsem in vsakomur…
Pa lep dan vam želim.