Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija TESTIRANJE NA INTOLERANCO NA HRANO IN ALERGIJE

TESTIRANJE NA INTOLERANCO NA HRANO IN ALERGIJE

Kako se sami lahko testiramo na alergije in intoleranco na hrano.
Zelo zanimvo.

Madison King – Food Testing Made Simple
http://www.youtube.com/watch?v=qlfypyQom4E&feature=related

Food Intolerance Testing at Home – a simple way to identify which foods are best to eat
http://www.youtube.com/watch?v=qlfypyQom4E&feature=related

Prvi primer prikazuje, kako lahko s testiranjem mišic ugotovimo, na kaj smo alergični. To je uporabljal tudi Gary pri odpravljanju alergij z EFT-jem, kar mu je zelo dobro uspevalo.
Vzameš košček hrane, jo pritisneš k sebi, potem se testirajo mišice iztegnjene roke. Če je odpor slab ( maslo), naše telo te hrane ne mara, če je odpor močan, je hrana za nas zdrava( korenje),

Drugi primer prikazuje testiranje z prsti. Nežno drgnemo palec in kazalec. Vzorec hrane pritisnemo tesno k telesu. Kaj se zgodi? Če prsti lepo drsijo, je hrana dobra za naše telo, če se začne zatikati, ni dobra. Je nekaj na tem!!

Veliko uspeha pri testiranju, pa sporočite, če res deluje.
Breda

Breda, hvala za vse koristne prispevke, ki jih nesebično deliš z nami na forumu.
Se še priporočamo!

Lepo te pozdravljamo!

Pričakovala sem, da bo kdo napisal svoje izkušnje s testiranjem. S tem bi pomagali tudi drugim, da bi videli, če to res deluje. Magnetna resonasca stane 85 eurov.
Breda

Takole pa pri sebi testiramo mišice.
http://www.youtube.com/watch?v=USJHqxxIC7Y&feature=related

Breda

Toje prav super, da lahko sama testiram vsako hrano, ali zdravilo, ki ga zaužijem. Saj ne pravim, da uživam samo tisto, kar mi moje telo pokaže, da je zanj dobro, ampak, skušam se pa počasi po tem ravnati.
Nekaj primerov.
Vedno sem na solati uporabljala jabolčni kis. Potem mi je nek strokovnjak za ajurvedo svetovall limono namesto jabolčnega kisa. Dobila sem tudi mail o tem, kako je limona zdrava. Pa sem se trudila, da bi uživala čim več limone. Na solati, v čaju in v limonadi… pa sem testirala svoje telo in mi je pokazalo, da limona ni dobra zame. Takrat sem se spomnila, da sem pred leti na internetu brala, da citrusi niso dobri za bolnike s fibromialgijo. Za jabolčni kis mi je pa pokazalo, da je dober za moje telo.
Brala sem, da je treba uživti vodotopen Qoencim Q10 in tega tudi kupila (forte). Popila 2 steklenički, potem sem ga pa testirala. Bila sem presenečena, zakaj mi je pokazalo, da ni dober zame. V lekerni so mi rekli, seveda, ker je notri citronska kislina.
Potem sem se zabavala in testirala v lekarni vsa zdravila po vrsti. Vse je bilo dobro, razen tega že zgoraj omenjenega. Prav zanimivo.
Breda

New Report

Close