test – kokain
mene zanima kako zanesljivi so testi, ki se jih dobi v lekarni in ugotavljajo prisotnost opiatov in thc v urinu. namreč 95 % sem prepričana, da moj fant kar redno uživa kokain. pred nakaj časa sem se poskusila pogovoriti z njim, a je on vse zanikal. po kakšnem tednu ali dveh po najinem pogovoru pa je pred mano opravil urinski test, ki je bil nagativen. mislim, da je v času med najinim pogovorom in opravljenim testom nehal jemati kokain.
ali je možno, da se telo v dveh tednih prečisti in da test ne zazna več prisotnosti droge?
metka
Torej testi so dokaj zanesljivi, če jih pravilno berete. Vednar nič ni 100% zato je prav, da si vedno vzamete še nekaj rezerve. Pri testiranju urina je pomembno, da se urin vzame pod kontrolo, kar je že kar zahtevno delo. Seveda pa so testi dokaj verodostojni le v okviru 72 ur in ne več. Kasneje se seveda ne da več določiti kokaina.
Razmišljam predvsem o tem kakšen je vajin odnos, vi postajate policaj, ki nadzira nekoga, verjetno v tem odnosu ne boste mogla biti dolgo časa. Svetujem vam odkrit pogovor in vzpostavitev korektnih odnosov in medsebojnega zaupanja brez testov in brez nadzornih sistemov. Če pa tega ne zmorete se je potrebno zamisliti in se pravilno odločiti.
hvala za odgovore.
kar se pa nezaupanja tiče, je to problem, katerega ne vem kako se lotiti in v prvi vrsti ni povezan z drogami. ko se je enkrat zaupanje porušilo se je vame naselil strah in občutek nesigurnosti, ki me vsakih toliko napade in razžira. ne vem kako se boriti s tem. najini pogovori pa zaležejo za bolj kratek čas.