Najdi forum

test droge-zastonj?

pozdravljeni!
prosim, če kdo ve koliko stane test droge, ali ga je možno dobiti zastonj. mislim na test, ki pokaže (ali pa ne) prisotnost kakršne koli droge v telesu, predvsem za heroin.
a se ti testi kaj razlikujejo – po ceni, rezultatih itd.
lep pozdrav

Testi so v lekarni po par jurjev ali še manj, ne vem točno. Kar je skoraj zastonj v primerjavi s sodno medicino.

kako jaz vem, bi mogli bit na kakšnih društvih za pomoč odvisnikom zastonj. vsaj tam kjer sem jaz bila so bili zastonj. v lekarnah pa ne vem kok stanejo.

To je res, da je skoraj zastonj, toda opozarjam na to, da je potrebno dobro prebrati navodilo, da se testa ne interpretira narobe. Drugo pa je potrebno opozoriti, da testi niso 100%. Do sedaj je bil še vedno najbolj zanesljiv test pogovor.

milan!
v zaneslijvost pogovora ne verjamem več, odvisniki znajo namreč dobro lagati in igrati iskren nedolžen pogled.
lp

Za vse droge stane pribl. 3.500 sit.
Treba je biti zraven ko da vodo, da se ve da je to njen urin in brez primesi. Narediš po navodilih. Test je podoben kot test za nosečnost, ki se ga kupi v lekarni. Če je črtica modra, je negativno, če črtice po določenem času ni je pozitivno. Imate pa na istem testu za thc-travo, kokain, heroin,LDS in …
V lekarni vam tudi razložijo.
Če pa veste da gre za izključno heroin imate pa na voljo teste za opiate in en tak test stane mislim da 600 sit.

New Report

Close