Najdi forum

Dober dan ,
Ponovno potrebujem vašo pomoč. Zadnjič ste mi veliko pomagali in mi odprli oči, vendar je nastal nov problem. Že več kot pet let smo brez očeta, mislim,da ne bom nikoli prebolela njegove smrt, kar je pa naj huje se z njo še nisem sprijaznila. Do sedaj mi to ni povzročalo hudih težav (skrivala), sedaj pa vpliva na odnos med mamo in mano. Mama ima novega prijatelja (par mesecev) . Dovolj sem velika (26let), da razumem, da ne more ostati sama celo življenje , prav tako ji privoščim srečo, saj si tudi sama ustvarjam svojo družino in kot ste mi zadnjič napisali, je čas, da odletim iz gnezda. Mislim, da imate popolnoma prav, vendar še vedno se obnašam zelo grdo. Kot sem napisala vse razumem, le ko pride do dejstva, da bi tega človeka spoznala ali,da bi ga mama pripeljala domov ponorim, obnašam se kot pobertetnica. Mama spoštuje moja čustva in mi ga ne posiljuje in me sili, vendar to ne bo moralo trajati v nedogled in jaz se bom morala sprijazniti. Rada bi vaš nasvet kako naj se lotim problema, da spoznam, da očeta več ni in da si mama zasluži srečo. Kar je najhuje, kako naj sprejmem maminega prijatelja in kako naj se spopadem z jezo, ko jih bom videla skupaj (to me najbolj boli,da bo drugi moški zraven mame in ne več očka ). Zelo rada bi v teh pogledih odrasla, vendar ne vem kako ! Nočem, da bi to pokvarilo ali uničilo odnos,ki ga z mamo imava, ker se zelo lepo razumeva in spoštujeva.
Za nasvet sem vam zelo hvaležna.
Lep pozdrav – Jasmina

Spoštovana Jasmina,
od zadnjič do danes opažam napredek v zrelem razmišljanju, le tako naprej!

New Report

Close