Najdi forum

termostatska pipa

Pozdravljeni,

Odločamo se za nakup termostatske pipe. Počasi mi začenja presedati, da se znajdem pod mrzlo vodo, ko nekdo drugje v hiši odpre toplo. Zanima me kakšne so vaše izkušnje z njimi? Priporočate Armal ali kaj drugega? V Merkurju je Armal sedaj v akciji s cevjo, ročko za tuš in konzolo za 25.000 SIT.

Lep pozdrav,
Darja

Mi imamo armal (sicer ne termostatske pipe) in sem zelo razočaran nad njimi.

Mi imamo armal ze 20 let pa se nobena ne pausca ali kaj drugega. Tudi jsz v svoje stanovanje ki si ga urejam sm dala armal. Meni najobljse.

Po izkusnjah so najboljse armature Hansa in hansgrohe.

Mi imamo že kakih osem let dve termostatski pipi (za tuš in za banjo) neke XY znamke. Kupili smo ju v Bauhausu v Ljubljani in sta stali takrat vsaka ca. 4.500 SIT (ja, štiri jurje in pol ! ). Zavestno sem si rekel – za tako ceno bi bilo hecno poskusiti in sem kupil eno – za tuš. In ker je stvar kar delala brez pripomb, sem čez kakšen mesec kupil še eno, za banjo. In ker sta obe še kar naprej delovali, sem potem kupil še eno, za rezervo.

In potem nisem kupil nobene več. Ker tisti dve še vedno brezhibno delujeta in tista tretja še vedno čaka “v rezervi” nekje v neki škatli na podstrešju. Lahko rečem, da še vedno težko verjamem, da se da za tako malo denarja dobiti tako odličen izdelek. Za primerjavo – Armalova termostatska pipa je takrat stala okrog 30.000, razne Hanse in Grohe pa še več (okrog 50.000). In težko verjamem, da bi lahko bile tolikokrat boljše.

Sicer pa zelo priporočam – izbira pa je danes pri tolikšni ponudbi verjetno precej težka.

Imamo. Ottone meloda, zaenkrat vredu.

New Report

Close