terme Snovik
Sem spodaj videla, da vas kar nekaj hodi v terme Snovik, mene pa samo zanima, kako je kaj z gužvo? S tamalo bi šle kdaj med tednom tam okrog desete ure, pa nisve glih pristaš gužve. Kako je pa s ponudbo hrane, nazadnje ko smo bili, so imeli samo pomfri, zdaj sem pa videla na netu, da so nekaj gradili.
hvala, lep dan, Branka
Mi smo bili včeraj po 16. uri in je bilo kar znosno. Za male otroke imajo lepo urejen otroški bazenček s toboganom in drčo. Gostinska ponudba je kar ugodna. Naši dve sta včeraj prav uživali. Sta jih pa nekajkrat deda in babi peljala dopoldne. Okrog 10. je kar nekaj gneče, ker imajo vodeno telovadbo.
Mah ja gostinska ponudba- če pa imajo odprto restavracijo samo do 17H! Jaz sem prišla tja direkt iz službe v petek, nisem nič jedla, lačna kot pes, ampak sem rekla, najprej skok v vodo, potem pa bi tolk pasal piščanček s pomfrijem, pA PRIDEM OB 17.10 PA PRAVIJO-KUHINJA ZAPRTA-HALOOOOOOOOOOOOOOOO, Pa v petek so drugače toplice odprte do 22……
Drugače kar ok, več garderob imajo, moti me edino preveč glasna glasba iz mega zvočnikov 1 meter od roba bazena..nismo lih vsi najstniki…