Terme Olimia
Jaz sem bila lani v novembru. Zelo sem bila zadovoljna z vsem. Imela sem polni penzion (hotel Breza), hrana je super in je samopostrežna (bife), sobe so zelo lepo opremljene, s TV, SAT, hladilnik, tudi fitnes se lahko uporablja, savna, masaže….bazeni so tudi super. Imajo en zelo velik bazen, ki ga je polovica pokritega in polovica na prostem, zraven pa spet en velik bazen, ki pa je malce hladnejši in ravno tako zelo velik.
Jaz sem bila zelo, zelo zadovoljna. Tudi za sprehode, rolanje ali kolesarjenje so super možnosti!
lp
Mi smo bili v juniju 1 teden in malčica je res uživala,saj je v kompleksu Termalia (pri hotelu Breza) v sklopu bazenov tudi otroški (višina vode cca 20-30 cm) z toboganom in vodometom. Priporočam da s seboj vzamete kljub vsemu kakšne kanglice, lončke in lopatke, saj je igra v vodi z omenjenimi igračkami še posebej zanimiva.
Pa prijetno plavanje.
Mi smo tudi vsi štirje bili v juniju na oddihu v Olimju. Mi smo pa kar vzeli sobo za pet oseb pri Halerju. Cena je bila ugodna, notri smo pa imeli TV, telefon, hladilnik, štedilnik vse kar rabiš in se počutiš kot, da si doma.
Samo jaz nisem nič kuhala šli smo jesti ven in smo jedli po naročilu.
Bilo je takooo lepo moj Tadejči je takooo užival, da me je grelo pri srčku, ker se je tako smehljal v bazenu. Po vsej verjetnosti bomo zopet odšli za kakšen dan, da se malo odpočijemo od te vročine.
Imamo se vsi štirje lepo. Za drugo leto sva se z možem menila, da gremo v Grčijo ali Španijo.
TAČKA
Imaš vse za otroke, gugalnice tudi pojdi malo k Halerju res te tako dobro postrežejo in hrana je ok. Upam, da se boste imeli lepo.
Veliko užitka v Olimju
Srečno vožnjo
Lep večer
Doroteja :-)))