Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Terme Čatež in Rogaška slatina

Terme Čatež in Rogaška slatina

Imamo 5m punčko in bi se šla z možem malo crkljat v terme, vsi trije v bistvu. Pomembna nama je dobra masaža pa savna za moža, bazeni niso niti tako pomembni. Pa kakšna lepotna nega obraza zame, juhu! Ste že bili v teh toplicah, kako vam je bilo všeč? Saj vem, čudno vprašanje, samo res bi rada nekaj izkušenj od vas… hvala!

Mi smo bili v Rogaški Slatini in smo full navdušeni. Sploh zato, ker ni gneče v bazenu kot v Čatežkih. Imajo pa vse, kar si želiš.

Mi smo letos Silvestrovali v Čatežu,Ker je bila sončica še premajhna (2 meseca) jo nisem vzela sabo k bazenu,drugače pa so imelai s seboj tudi tako majhne.
Drugače je bilo zelo lepo le gneča je bila prevelika,ko je bila tropska nevihta v enem bazenu vsi tukaj,ko pa so se začeli valovi pa vsi v drug bazen.V bazenu kjer je nekaj masažnih šob vse polno,da za jacuzzi ne govorim dobesedno moreš čakat v vrsti da se stare mame spokajo ven.
Savna draga za 7 minut žeton okoli 1300 sit vrsta da te kap.
No res je da sem bila za silvestrovo ko je bila gužvain da je tako kaj drugače.
Ocena od1-10
6
LP

mi smo bili v Čatežu lani v prvi polovici januarja. Gužva je bila samo v soboto in nedeljo, med tednom pa občutno manj.

Letos pa smo bili v Podčetrtku, v termah Olimia in mi je bilo bolj všeč, ker je vse v sklopu bazenov (savne, masaže,..). Greš za tri urce na bazen, pa enkrat skoči eden v savno, drugi je z otročkom, pa v solarij, na masažo. Za večje otrokeso tudi tudi v sklopu bazenov otroške delavnice.

V Podčetrtku tudi ni dežje in valov ter toboganov, pač odvisno, kako velike otroke imaš in kaj ti je všeč. Za dojenčke pa imajo v obeh primerih majhen bazenček (v čatežu z igrali).

kamorkoli že boste šli, povsod boste uživali, sploh pa ta mala. Privoščite si, saj ti meseci, ko ste res lahko vsi skupaj tako, tako hitro minejo. Potem pa je treba vsak prosti vikend planirati že mesece vnaprej..

V rogaški imajo v hotelu Sava: Lotus terme. Zelo v redu za nego telesa in sproščanje. Je pa precej drago. bazenček je mali. Greš pa lahko iz sobe v bazen kar v halji. Za savno je gužva tudi med tednom.

meni je lepo v Banovcih, ampak nisem bila v savni.

New Report

Close