Najdi forum

Če se kdo zanima za velik steklen terarij, ki ga lahko uporabite tudi za akvarij. Mi smo imeli ribe in jih sedaj nimamo več. Volumen je 200 l in je kvadratne oblike. Cena 20 tisoč.

terarij se ne more uporabit za akvarij zaradi debeline stekla.

Daj ti povej kaj je to akvarij al terarij??? Kaj to samo steklo al so se kake žarnice, pokrov,…..al pa kaj drugega zraven?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

Če prav razumem je akvarij, katerega lahko uporabiš tudi kot terarij.Je pa verjetno samo steklo. Se motim?

Je steklo v močnem okviru in podstavku, ima doma narejen pokrov. Laično sem mislila, da bi lahko tak akvarij uporabil tudi za terarij za kakšne večje želve ali gekona ali kaj podobnega. Steklo je kar debelo, ne vem na pamet, lahko pa izmerim.

LP

dobro si mislila, res se lahko akvarij uporabi kot terarij, ne pa tudi obratno. Debelina stekla je zelo pomembna pri tem, pa to ti je tak jasno vidim 🙂

en kolega se zanima za akvarij, mu bom reko naj si prebere, joži ti pa vseeno napiši kolko je steklo debelo, pa kaki je pokrov.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

New Report

Close