Najdi forum

Ga.Božič,
nam lahko posredujete informacije o uspešnosti terapije z delfini družine,ki se je pred kratkim vrnila iz Amerike ?
Vnaprej hvala in lep dan !

Spoštovani,

družinami je poslala fotografije terapije z delfinom v bazenu, nisem pa dobila nobenih konkretnih rezultatov uspešnosti te terapije, razen ocene, da so se imeli dobro in da je fantek užival. Kakšnih konkretnih rezultatov ni navedla niti psihologinja, ki je bila z njimi. Bom pa opozorilo družino na ta forum in jih prosila, da napišejo svojo izkušnjo in kaj so posledice te terapije. Menim, da je najbolje, da se pogovarjate neposredno brez posrednikov.

Lep pozdrav. Marija Božič

SEM MATI SINA, KI SMO GA V MAJU ODPELJALI NA T.I. TERAPIJO Z DELFINI NA FLORIDO. DOMEN JE NA TERAPIJAH IZREDNO UČIVAL IN BIL RES ZELO VESEL V SAMIH TERAPIJAH.
SAME TERAPIJE SO BILE PO MOJEM MNENJU KRATKE, V POVPREČJU JE BIL V VODI 30 MINUT Z DELFINOM. PRED TEM VSI TERAPEVTI Z OTROCI TELOVADIJO , RAVNO TAKO PREDEN GREDO V VODI Z DELFINOM. IMA PA VSAK OTROK SVOJEGA DELFINA, KI GA ZOPET DRUGI TERAPEVT USMIRJA, IN DELA PO NJEGOVEM NAVODILU. SAMA TERAPIJA JE RES NEKA DOBRA ISKUŠNJA ZA OTROKA, KAKOR TUDI NAS. GLEDE “rezultatov” BI PA REKLA TAKOLE: pomembo je,da je otrok zadovoljen in vesel, to nam pomeni kljub njegovi prizadetosti največ. Veseli smo, da je Domen užival in bil res vesel, vemo pa, da ćudeži ne obstajajo, kar smo vedeli že tudi predno smo šli na Florido.

Zanima nas koliksna je cena za izvajanje taksne terapije in kako se pride v kontakt z njimi.

New Report

Close