Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Terapija z belo omelo – izkušnje?

Terapija z belo omelo – izkušnje?

zanima me, ali je že kdo poskusil s terapijo proti raku z belo omelo – bodisi injekcijami ali kapljicami (ali v kakršnikoli drugi obliki) – kje ste jo nabavljali, kdo vam je razložil ves postopek itd., a se sploh kdo v Sloveniji ukvarja s tem? (ali vsaj na Hrvaškem?) S tem se najbrž ukvarjajo homeopati, ali ne? In kakšni so bili rezultati? Hvala za odgovore!

Omela v obliki kapljic je za krvni pritisk in ne za imunsko terapijo.
lp

Mislim,da se v Avstriji v homeopatski lekarni dobijo inekcije,samo ne vem več kako se imenujejo.Jaz sem jih nabavljala za očeta,samo od tega je že dvanajst let.dobila sem jih v Celovcu.Bom poiskal kako se to imenuje.lp

Kako pa boste vedeli katera vsta je za vas primerna? Jih je ja menda okrog 20 vrst.
Kdor se hoče zdraviti sam, lahko pravtako vrže denar stran.

RES JE NAJBOLJE,DA SE PREJ POSVETUJETE S KOM,KI SE NA TO SPOZNA.TUDI MI NISMO DELALI PO SVOJE ,AMPAK SMO SE POSVETOVALI S STROKOVNJAKOM,KI JE TUDI SVETOVAL DOZO,SEVEDA PA SMO PREDHODNO NAREDILI TUDI KRVNO SLIKO,POSEBNO VAŽNI SO BILI LEVKOCITI.LP

Pozdravljeni. Prvič se oglašam, neka moja bolnica me je nagovorila, da povem to in ono. Odprli ste temo Ukrain – od začetka, odkar se je pojavil na Dunaju, ga uporabljam. Ukrain je odlično zdravilo. Žal je pri njegovem dajanju ogromno trikov in kar najbolj moti, mnogo predrag je: od 5 mark pred desetimi leti je zrasel na 50 Evrov, kar si večina bolnikov ne more privoščiti, saj je zdravljenje s tem zdravilom dolgotrajno.

Raje, ker sem ga uporabljal že pred tem, letos bo okroglih 30 let, zdravim z injekcijami bele omele, ki ga izdeluje 7 nemških podjetij pod različnimi imeni. Pogosto se mi zdi, da daja boljše rezultate kot Ukrain. Ni sicer univerzalno zdravilo za rakave bolezni, je pa eno najboljših, kar jih poznam.

Obe zdravili sta praviloma, le redko ne, združljivi z vsemi oblikami šolskega zdravljenja rakastih bolezni.

V šolski medicini nič ne dajo na komplementarna onkološka zdravila, vsakogar, ki jih omeni, prestrašijo in odgovorijo od njih. Malo zato, ker se bojijo konkurence, malo zato, ker nimajo pojma.

Bela omela v kapljicah je namenjena zdravljenju visokega pritiska.

Tako, upam, da sem vsaj malo odstrl izvenbolnišnično slovensko neznanko – Belo omelo in Ukrain, pozdrav, dr. Gorazd Gavez.

New Report

Close