Najdi forum

Pozdravljeni

Mogoče se vam bo zdelo moje vprašanje čudno, zato vas prosim, da mi ne zamerite, v bistvu je to vprašanje posledica strahu

Slišala sem (od enega zdravnika), da se je pri kiropraktiku zgodilo, da se je pri nenadnem zasuku glave pretrgala hrbtenjača.
Moje vprašanje se glasi: Ali se pri manualni terapiji tudi delajo takšni nenadni zasuki npr.glave? Če se, ali se je že kdaj zgodilo, da se je povzročila kakšna poškodba?

Imam kar nekaj težav, pri katerih bi mi vi lahko pomagali, vendar me ta strah “hromi”

Havala

PS. Ali in ob katerih dnevih delate popoldne?

Spoštovani,

Tudi sam sem slišal pred časom tako informacijo, vendar, ko sem želel izvedeti kje in kdaj je to bilo, nisem dobil odgovora in do takrat ne verjamem. Lahko gre za kontrainformacijo, lahko pa je tudi res, vendar če bi bilo res, bi stvar gotovo prišla v medije.
Sam imam izkušnje, da so nekateri kiropraktiki predvsem premalo izobraženi za izdelavo pravilne diagnoze, kar posledično povzroča napačno terapijo, ki dostikrat poslabša stanje.
V podjetju MO-GY uporabljamo tehnike manualne medicine in medicinske masaže že od leta 1993, imeli smo zelo veliko pacientov in takega ali vsaj podobnega primera nismo imeli. Vsi smo namreč zdravniki specialisti, delamo z veliko mejo rezerve, v nasprotju s kiropraktiko ne delamo direktno na hrbtenici (izključno na sklepih) in do takega primera praktično niti ne more priti.
Nimate se torej česa bati, oglasite se v naši ordinaciji. Vse delajo tudi v dopoldanskem času.

Lep pozdrav,

New Report

Close