Najdi forum

Ni ravno starševsko vprašanje, pa vendar. Na balkonu bi radi montirali tendo, ker je zaradi sonca poleti skoraj neuporaben. Vem, da zadeva veliko stane. Zanima me, ali imate izkušnje s kakšni podjetjem ali obrtnikom in koliko ta res v resnici stane. Večkrat vidim nekakšne sive ali srebrne tende (včasih so bile samo pisane) – ali so te mogoče bolj praktične?

če imate direktno celodnevno sonce bo tenda naredila le senco … spodaj pa bo vroče 🙁 .. smo mi imeli precej veliko tendo na terasi .. pa ko se je sonce poleti uprlo z vso močjo ni pomagalo čisto nič … fino je bilo le če je pihal veter.

tendo smo dali delat v Senčila Bled … 4x5m je bila pred 5 leti cca. 130.000 .. zdaj smo teraso pokrili s streho in ni primerjave.

mogoče dobiš še kakšno drugo .. bol vzpodbudno info 🙂

B.

Pri nas se je pa tenda zelo obnesla…. dosti bolje kot marele, odkar jo imamo lahko sedimo na terasi :)))) Tudi midva sva se navduševala nad enobarvnimi, potem so nama pa razložili, da se umazanija na njih dosti hitreje pozna in sva na koncu vzela črtasto…. midva sva sodelovala s podjetjem STIK-UM d.o.o. – brez pripomb.

LP Kaja

mi smo jo lani kupili v bauhausu v ljubljani. bila je cca. 70.000sit velika 3x4m. nam pride zelo prav, ker nam cel dan sveti sonce na teraso. tudi poleti ni tako vroče pod njo, tako da se kar splača jo imeti.
lp patricija

New Report

Close