Temu dvojčku več ne nasedem
…s tem me ne moreš potolažit, ker nikomur ne želim, da ga izda prijatelj, ki mu je leta zvest….
Ampak vseeno dolocene znacilnosti …. znamenj so kar resnicne.
Jaz sem ribica … in res, pravo zasanjano, romanticno bitjece …. 🙂
aip
misek, moj zlati……………..i
kaj pa je zdaj to
so to samo moske fintice al ai se pomehkuzi……ma daj..saj je pupik vec kot nas pravih decev……ko boos prisel v leta,se bos pa po glavi tolkev,zakaj si eno izpustil iz rok……saj zenske rabijo samo sex in sex in sex……..kaj ga bos tisti dan,ko bos kvazi posten raje na rokco kot pa, da bi eno deklico v redu in posteno zadovoljil…oj oj oj….
ps.pa se na nas forum pridi, da te bom kaj poducil…mladicek, ko ze take kvasis…..ce se pa samo finega delas, ok, pol pa ruzumem…
lp…in pricakujem te…..
No ja, pozabila …. to ravno nisem, ampak … leto nazaj, me je neki tip
tako prizadel … da sem si lepo vzela 14 dni dopusta … dotalno me je,
kako naj recem, tolk me je okol obrnu in izkoristu, da sem na koncu komaj zase vedla.
Zdaj me zre …. ta cas, ki sem ga prezvela z njim … pravljicno je bilo.Lepe besede …dejanja, pozornost … smeh …. vse tako lepo.
Nato sva sexala.Konec.
Ampak vseeno.Bilo je prelepo.Zdaj tega ni vec … in seveda me boli,
mislim nanj … kaj sva pocela, ampak nima smisla.
Pac, vcasih je bolje, da gremo naprej, kot da se sprasujemo zakaj.In najhuje…
zdaj sem zgubila se najino prijateljstvo.Ne zaupam mu vec.Le kako naj mu.Ampak sem mocna … in nocem se ozirat na 1 tipa od 10000 ….
pac to ni to.Treba it naprej.Ampak tokrat bom samska …
ker ma ne zaupam vec, moski zvestobi in predanosti.
Cakam, da me poklice … da mu vrnem stvari … vse kar je njegovo in prstan …
prstan, ki mi ga je dal na zadnji dan, ki sva ga prezivela skupaj …
ni ne :(( in ane kako je grozen filing … ko ves, da je je nekdo izrabil za sex!?
jaz se pocutim tako … kako naj recem – PONIZANO
Hmmm… no, jaz pa sem padla na to foro …
prijatelja sva … kaksno leto …
sexala sva pa sedaj, ubistvu po 14 dneh, ce tako pogledam …
ja … se sramujem pa tolcem po glavi …
ampak , kaj naj zdaj !?!
Podn … ze dvakrat sem padla na isto foro,
ampak tokrat sem mislila, da bo drugace …
Niso to fintice, sam malo me pa že poznaš, taka da veš da sem pač malo “čuden”, res se je to naredilo. Jaz mogoče sem se res zajebal, sploh njeno “prijateljstvo” se je slabo končalo, sam takrat sva ravno nehala z mojo bivšo in niti kaj manjšega mi ni padlo na pamet kaj šele to.
Se bom oglasil tam, da me malo podučiš glede vsega skupaj :))
Lp, Mišek
škorpijonka….dobro pičim:))))
…ja jaz sem tud škorpijon…pa kar dobro večina stvari drži zame…
LP Esy
uuu…zajebani to pa ja…
Moj najdražji to najboljše ve, kako zna bit dvojčica zajebana :))))))))
Ja, mu sploh ne “daš” veselja pa čeprav je suša nista že celih 8 ur :)))
Čist prav maš, treba je pokazat kdo je kdo !
Še naprej uživaj.
LP, Mišek
A se kaj zmenva ? Rojstni dan imam 29 maja
Joooooooooooooooooooj dvojčki, men fatalno privlačni ampak ……………beeeeeeeeeeeeeeežim od njih!!!
Tko!
Rina
Iz opisanega lahko povem, da si zelo dobro opazila po čem smo dvojčki posebni: smo zelo zagnani vendar zagnanost lahko zelo hitro mine in že razmišljamo o drugih stvareh, smo dobri govorci. Zelo hitro spreminjamo raspoloženje, ker velikokrat intuitivno razmišljamo in zato tudi velikokrat narobe sklepamo kar pa zelo hitro vpliva na vedenje.
Poznam nekaj dvojčkov in vse napisano za vsakega drži.
Moj nasvet zate je, da ne drazaj vanj in bo stvar urejena. Pri dvojčkih z vsiljivostjo ne dosežeš NIČ.
Ampak ne pozabi: z dvojčkom ti nebo NIKOLI dolgčas, kar si verjetno opazila že sama.
Pa veliko “zmede” ti želim……….. če izbereš svojega dvoličneža.
PS:
Me pa res zanima ali imaš opravka s “klasičnim” dvojčkom.
…to z dobrimi govorci najbrž res drži, saj me ne bi nikoli nihče drug dobil na to finto…besede…besede…..in nato dejanje….pol pa nič….
No tole,da naj ne drezam vanj je tako samo po sebi umevno…in med drugim sem upoštevala Leo..tov nasvet, in ga še nisem niti poklicala, niti mu poslala kakega sms – a, nič….ja tud od njega ni sledu…ko sva se nazadnje slišala(tri dni nazaj), je reku, da je mislu prit mimo, pa mu ne znese…jaz pa neprizadeto odvrnem…eh saj itak nimam časa…
Eh, kriza…samo še sedaj ne razumem, da lahko nekdo čaka pet let na eno dejanje….ki ga pol kar zavrže…ko bi pa lahko imel kaj dragocenega…grooozaaa.
Živela sem z dvojčkom 5 let,zato ti lahko povem,da je mu bilo več ali manj samo za sex……in ne samo z mano…….
Forum je zaprt za komentiranje.