Hej! Jaz imam pa drug problem. Shujšala sem 5 kg in se zredila v prsi (košarica se mi je povečala iz C v D-80). Stara sem 30 let. Že pred 10 leti mislila, da se je rast prsi zaključila, pa se mi očitno vsakih 5 let povečajo za eno košarico (živa beda, če mene vprašate). Redno telovadim imam kar nekaj mišične mase, čeprav nisem nek drobižek, konfekcijsko imam bolj 40 kot 42 (verjetno je teža posledica hipotiroze, ampak to je drug problem). No, samo hotela sem povedati, da tudi če shujšaš, še ne pomeni, da se bodo prsi tudi zmanjšale.
P.S.
Moj komentar je bolj namenjen tipom, ker vem da nimajo prsi in nimajo pojma kakšne preglavice ti lahko povzročajo.
Zdravoo, am… Res zlo pomaga s sklecami probite nbo vam zau treba je pa tt delat vaje za hrbtenico.
No….. Zacnite s 5- 10 sklec na dan in to postopoma povecujte (js sm usak dan 3 ali 5 sklec vec naredila) in to res pomaga. Samo paziti je pa treba tudi na prehrano (ce si bol okrogla ;)). Jejte zdravo! Prijateljica je delala tudi most (ce veste kaj je to) in je s sklecami in mostom +zdrava prehrana zgubila 2 st. Kosarice!
Upam d bo keri to pomagalo.
Lp;)
Pomagale bodo malodane vse vaje, ki jih boste počele, da boste porabljale maščobno maso. Kako ste pa s prehrano, kontracepcijskimi tabletami? Vse to so lahko hormonski motilci, ki lahko vplivajo na rast.