Dobrega maserja rabis da bo mesil in mesil…… HEHEHE
Ne malo za hec.. ampak malo za res.
Drugace pa v fitnesu imas ogromno naprav za ucvrstitev prsnih misic. Meni najljubse in najbolj ucinkovite so bench, metuljcek z utezmi, cross over.
Kaksna je pa drugac postava ? Veliko spehca? Ce si tist naravni fenomen ki ima nizek % mascobe in vlko spredi bodi ponosna in ne zmanjsuj :).
Seveda pa moras delat veliko vaj za hrbtenico da te ne bo puklavo nardilo. In da bo lazje drzala vse skupi spredi.
LP oliver
Bejba…ti kar pridno vadi in zelo verjetno bos izgubila nekaj velikosti svojih prsi. Zal ti res ne moremo dati nekih res ucinkovitih napotkov.
Poglej pa se z druge strani…sigurno ti kar nekaj zensk zavida obline…pa moskih se najbrz ne pritozujejo.
Smo veseli, da nimamo dojk…ampak bi bli pa precej nesrecni, ce jih vi ne bi imele 🙂
lp
honda
ojla bejba!
kar dobro razumem tvoj problem…170cm,60kg,E košarica!!torej,moj nasvet:res probaj s hujšanjem(zdrava prehrana,ne stradanje!),ob tem pa delaj vaje za učvrstitev vezi na prsih-kot je predlagal oliver,pa kak sklec lahk nardiš.
pa še en poseben nasvetek:siluet 40!!!DELUJE
P.S.:kolk si stara,bejbika?
pa dost uspeha!!!!
Obseg bi se najverjetneje dalo zmanjšati z aerobno vadbo in urejeno prehrano. Se pravi z redukcijo celokupnega delež maščobe. Seveda pa je to odvisno od posameznika kako se odziva (na katerih delih telesa prihaja do večje izgube maščob). Za pomoč se obrnite na trenerja, ki vam bo smiselno sestavil trening in jedilnik.
Sicer pa, če zadeva ni le vizualni problem, ampak povzroča tudi zdravstvene težave (hrbtenica), se to lahko tudi kirurško reši. V tem primeru se obrnite na zdravnika.
LP
glede na višino, se mi zdi 65kg mogoče res malo preveč (govorim na pamet, ker te ne vidim :)),
zato bi ti tudi jaz svetovala, da si urediš prehrano in se lotiš vadbe (pa ne le aerobne, kot ti je svetoval jure). verjemi, da se ti bo najprej poznalo na prsih, ko se boš znebila nekaj kilogramov, pa še učvrstila boš celo telo.
za operacijo boš pa itak morala še počakat, da se rast konča in da vidiš, kakšen bo končen rezultat 😉
hojla, imam podoben problem…
Stara sem 18 let, visoka 160, tehtam 55kg, kosarica pa 75 E, to se mi sploh ne zdi vec normalno, nevem a se je tale mati narava kar mal poigrala z mano hehe:)
kakorkoli, veckrat me bolijo ramena, vrat, in tisti predel med lopaticama, a res mislite, da je najbolj ucinkovita resitev samo v operaciji?:/ jebemtis nimam dnarja zato:D
Živjo!
Smo ekipica študentov Ekonomske fakultete, ki želi izvedeti čim več o vašem športnem udejstvovanju. Prosimo za manj kot minutko časa za izpolnitev ankete, na spodnji povezavi! 🙂 hvala!
Hej !
js mam 80 D ,63 kg na 160 cm podlage,stara pa 20 let ..in mi gre res na živce k nemorem normalno tečt, kdr mam kakšno bolj odprto majico fantje buljo,nekateri so celo bolj direktni (npr:o joškarca,joj kolkpne joške maš..), nisem lih suhica, debela pa tut ne. Sem se pa odločila mal shujšat pa učvrstit telo in zdaj delam insanity workout. Prsi se počas manjšajo,so pa tut bl čvrste 😀 ker če sam hujšaš, se ti grozno povesijo in to je to. Tko da mal športanja oz. vaj za učvrstitev(za moje pojme so sklece super vaja),pa pazit na prehrano pa je zmaga zagotovljena 🙂
živjo, jaz mam tut kr velik problem stara sem 15let pa mam košarco 75C včasih že 75D, zlo težko si najdm kšn modrček, hrbet me boli kljub telovadbi. že skor eno leto razmišlam, da bi pr nekje 19 šla na operacijo, ker ma tud moja mami zlo velike prsi in sploh nočem met take kokr ona, in res nevem kaj nj nrdim, drgač mam pa 160cm pa okol 53kg, res nevem kak naj zgubim kšno košarco svojih prsi al kako bi se izrazila…