Najdi forum

telovadba po porodu

Mamice svetujte mi kdaj in kako ste se lotile telovadbe pom porodu? Z aerobiko? Povedatoi moram to,da doslej se z telovadbami nisem ukvarjala ( sem še noseča), nitui pred nosečnostjo, a menim da bo porodu čas za to. Kkao ste začele, kake vaje,…Povedati moram še to, da fitnes centrov, skupnih telovadb, erobih v centrih ne maram.

Takoj po porodu – no ja kake štiri mesece- se malo šparaj, saj boš že tako imela preveč dela. Lahko seveda doma nadaljajuješ z vajami, ki jih boš spoznala že v porodnišnici ( Ljubljana ). Aja – zakaj se šparaj : ko je bil moj mali ( polno sem ga dojila ) star tri mesece, sem odšla na enourno aerobiko, potem sem pa imela aerobiko še celo noč, ker je bil mali lačen, saj mi je zaradi malo prevelikega napora primanjkovalo mleka.
Ko bo pa otrok začel že jesti gosto hrano, potem pa se boš lahko odločala za vadbo,ki ti najbolj ustreza.

Za začetek bodo vaje iz porodnišnice dovolj, potem pa boš sama videla, ali boš karakter in boš telovadila doma, ali pa se boš raje nekam vključila (meni je to odgovarjalo, saj sem tako prišla vsaj 1x tedensko malo ven iz enakega ritma in malo med ljudi). Z vadbo izven domače hiše sem začela, ko je imel sin 8 mesecev.

New Report

Close