Najdi forum

telovadba doma

Pozdravljeni… Zanima me, kakšne vaje, ki jih lahko delam doma, mi priporočate… za trebuh, mišice (predvsem roke, ramena, stegna)…Hvala

imaš kake uteži ali naprave doma ali kaj podobnega ali nič od tega?

jst mam orbitrek doma,pa pol še trebušnjale delam-cca. 300 na dan,pa razne raztezne vaje in vaje za moč…..bla,bla…aja pa but shaper mam tud tko mal za pred TV da rit ne raste.
Mal pomisli,načinov je dovolj,samo voljo moreš imet

Ne uteži nimam. Kakšne pa priporočate za take domače vaje? Je kakšna stran na i-netu, ki prikazuje te vaje?

če le imaš možnost in hočeš neke rezultate priporočam fitness. ker doma ne boš dosegel takih ciljev kot v fitnessu. odvisno od cilja.

samo za rekreacijo si nabavi uteži kjer se da težo spreminjat ne kupuj fiksnih uteži. je pa kar nekaj strani na netu poglej na maxximum portal in forum

Skleci.

Jaz ti priporočam glede vaj doma, da delaš sklece, trebušnjake , ter dvigovanje sebe na kakšnem drogu.
skleci delujejo na prsne mišice , triceps in hrbtne miš., pa tudi na lati.trebušnjaki so odlični za trebušne. dvigovanje sebe ( štemanje), pa za biceps in hrbtne mišice, in odlično je za raztegovanje hrbta.

to jaz delam in so rezultati.

aja pa glede prehranjevanja moraš pazit.

lp

Pa delaš samo vaje doma? Ja, na prehrano že zdaj pazim… Glede teže nimam težav, rada bpa bi pridobila na mišicah in razgibanosti. Imaš še kakpen predlog glede tega?

ja to delam samo doma približno vsak drugi dan . glej, da se boš prehranjevala z čimbolj beljakovinsko prehrano . pa z zadostno mero energije.
no poleg tega js še laufam.

lp

New Report

Close