Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo telo nenadoma zavrača določeno hrano

telo nenadoma zavrača določeno hrano

Spoštovani!

Od marca 2012 dalje imam večje težave. Najprej sem odkrila (glede na napenjanje v trebuhu, zaprtje, dolgotrajno vročino), da ne prenesem mleka. Kak mesec po ukinitvi mleka iz prehrane so mi čez noč otekli prav vsi sklepi (razen kolkov). Ob tem je bila tudi povišana temperatura (do 37,5), slabo počutje, napenjanje, občutek vretja v trebuhu in zaprtje. Ugotovila sem, da poleg mleka ne prenesem žitaric in stročnic. Tudi mesu je bolje, da se izognem (posebej govejemu) – lahko jem zajčje, npr. V tem času sem večkrat poskusila kaj od tega (če je morda prešlo, kot so mi govorili), pa so reakcije ostale, oziroma se pojavijo prej in so še bolj intenzivne ob manjši količini te hrane (v primerjavi z nekaj meseci nazaj). Če se držim te diete, je prebava v redu. V nasprotnem primeru je reakcija enaka – zaprtje, povišana temperatura, občutek vrenja v trebuhu, napihnjen trebuh, boleči sklepi.
Zadnje čase se diete držim, ne poskušam več. Se pa počutim slabo – ves čas sem popolnoma brez energije, tudi nekaj sklepov me konstantno bolj ali manj boli (na pregib – koleni, komolca, zapestji), večino časa imam temperaturo 37. Po pregledu krvi in urina je vse v mejah normale, bila sem na pregledu za alergijo in ni pokazalo nič, glede na izvide tudi celiakije nimam.
Kje bi lahko bil vzrok temu in kaj lahko storim, da bi se bolje počutila? Starost: 34.

Vesela bom odgovora. Hvala in lep pozdrav!

Spoštovani!

Glede na vse opisano, vam svetujem IGG test – krvni test v nemškem laboratoriju, iz katerega je razvidno, katero živilo je trenutno neprimerno za vaš imunski sistem. Za več informacij, prosim, pokličite v ordinacijo.

Lep pozdrav!

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close