Najdi forum

Sex mi je samo pikica na i nekemu lepemu in globokemu odnosu.
Zaljubila sem se v fanta, ki pa mi odkrito pove, da on pa vame še ni. Zmedena sem, ker se bojim, da bi bila samo za to. Moje telo hrepeni po njem, duša pa se boji, da druzga ne bo kot sex. Ne vem, ali ego nagaja pri fizisu (ko si ga tako želim in bi bilo bolje, da si ga ne bi) ali pri čustvih oziroma duši (ko si želim, da bi bil sex sam pikica na i), oboje se mi zdi pomembno.

Vera,

umiri se poglej globoko vase in se vprašaj, kaj si ti želiš, kaj je tebi najpomebneje, ali se stem fantom res uresniči tisto kar ti pričakuješ in če ne ali lahko vseeno sprejmeš samo del?

Postavi si vprašanje, kaj je najbolj prav zate in ne naredi popolnoma nič drugega, kot samo tisto v kar si 100% prepričana, da želiš ti.

KAjti vzemi si čas, ga je na voljo še ogromno.

Cilj si vsak zada sam, ampak nihče ne ve kje ga čaka, zato je bolj kot sam cilj pomembna pot sama. IN kako klvaitetna bo, je pa odvisno samo od nas. Cilj papride prav za vsakega, tukaj pa je edina pravica za vsakega izmed nas in popolnoma enaka.

Edino na kar lahko vplivamo je pot.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close