Telesna višina???
Jaz sem pa čula, da mu je baje rekel: »Ni res, velik sem jaz, ti si samo daljši.« ;)))
Jaz pa bom kar odkrito povedala, da so mi všeč višji moški. Glede na to, da sem sama 172 cm, bi rekla, da je zaželjeno tam od 175 cm dalje. Saj nekje je pisalo, da naj bi bil idealni moški za določeno žensko visok: njena višina x 1,09. Torej bi moral biti moj visok 187,5 cm. Hja, nič ne bi imela proti. Samo je pa tudi res, da ko te zadene Amorjeva puščica, je vseeno koliko je visok. Kot je že nekdo rekel: Tom Cruise je tudi le 170 cm visok, pa mi je fuuuul dober dedc.
Pri meni je pa tako, da sem sama velika 162 cm in odkrito povedano me zna motiti, če je fant majhen. Všeč mi je, da je za eno glavo večji (ideal je recimo 178).
Drugač se pa brezveze obremenjuješ s tem, ker itak ne moreš nič spremeniti. Meni se tvoja višina zdi čist v redu.
Btw, jaz sem pa na srečo s svojo višino čist zadovoljna, v bistvu se sama sebi sploh ne zdim majhna.:))) Kot je že nekdo napisal, to je vse v glavi.
Brez zamere.. sam jz sm tko že ene miljonkrat omenila, da mam veliko raj tipe k so tolk visoki, da lahko ob njih obujem petke in sm še vedno vsaj eno malenkost manjša. 😉 Visoka sm pa 174cm.
Zanimivo…pravkar sem izračunal ,da imam idealno ženo…
katera ni z malim zadovoljna,velikga vredna ni
Meni se ne zdiš majhen! Preveliki moški mi niso všeč, ker niso tako živahni. To je sicer moje mnenje ampak, če je moški okoli 190 traja zeloooo dolgo da mu iz možgan pride še v ostale organe. Jaz imam to prednost, da imam velik izbor moških, velika sem 162 cm in redko kateri mi je premajhen. Vse ima svoje prednosti …
jest Robi imam 190 cm.a ni vam ženskam pomembno,da decu čim kasnej pride ? same ne veste kva bi rade
Ja kaj pa naj jaz, ko sem manjši od tebe? Pol bi se mogli po tvoje vsi ki so pod 185cm kar fentat ??? :))
Nekoč sem se še sekiral zaradi tega, zdaj me pa res boli k.
Tud če nisem med največjimi (po višini) sem pa izredno gibčen, hiter, obvladam svoje kile in telo v nulo, imam krasno miškico, baje znam sexat :)), do neke mere imam zadovoljiv življenjski standard, grem dalje študirat…. To je pa itak najpomembneje – biti v večini zadovoljen s seboj.
Za vzor si jemljem:
Ala Pacina, Roberta De Nira, Dustina Hoffmana, Brucea Leeja, Toma Cruiseja, Tomaža Barado – Same legende na svojih področjih, pa noben večji od 175.
Ajd zato ga ne srat, s takimi 😉
p.s.:Če mi kdo začne kaj gnjavit glede višine, itd. – samo vprašam, kako pa kaj vreme tam zgoraj? 😉 Pa razlika je tudi, če si velik 172, nekoga vsipaš s celimi 62 kg, kot pa da nekaj kolovratiš okoli pa si velik 200 cm in še z 20kg ne znaš dobro zašvasat. 😉
Tako se govori!
P.S. Don Vito, pa ti ne veš, da ni lepo, če se folk pretepa?:)) Cccc:)
Točno to!
Ne sekiraj se za višino, raje poglej dolžino v hlačah in naj te sedaj prime strah! Tako, da veš, na kaj punce gledamo… 🙂
jaz sem z 175 zadovoljen in nebi zamenjal z nobeno drugo cifro 🙂
lp
Forum je zaprt za komentiranje.