Najdi forum

TELEPATIJA

Stara sem prek trideset let, poročena, mati dveh otrok. Sem zdrava pa tudi v družini se ni nihče nikoli zdravil za psihosomatske bolezni.
Začelo se je pred približno letom dni z zaznavanjem intenzivnega občutka, ki se je končal z miselnim komuniciranjem med menoj in znancem iz nekajkratnega poslovnega sodelovanja.
Kasneje me je ves dopust zalezoval na morju. Po vrnitvi domov (živiva namreč v različnih krajih), se je začel intenzivno izživljati ob vsem, kar mu je bilo ob tovrstni komunikaciji dostopno. Ker ima dostop do mojih misli, zaznavanj, telesnih občutkov in včasih tudi slikovnih podob, ki se mi prenašajo v podzavest, se me sposoja na način “pranja možganov”, norčuje iz najbolj intimnih in osebnih informacij, psuje na najbolj vulgaren način in grozi, da se bo znesel nad mladoletno hči.
Vedno bolj pogoste skrajnosti so me privedle do zdravnika in pomirjeval, ki se jih poslužujem ob najhujših psihičnih zlomih.
Samo maksimalna koncentracija in komunikacija v okolju začasno prekineta sprejem. Celodnevna dostopnost in obilica časa na oni strani sta me že močno izčrpala, saj ob mnogih neprespanih nočeh dosledno opravljam vse družinske obveznosti in zahtevno službo.
Sprašujem katera institucijo ali strokovnjak bi bil najbolj primeren za tovrstno pomoč.

MR

Spoštovana MR,
ne potrebujete pomirjeval,saj vam ta le ublažijo trpljenje,pa še odvisnost lahko povzročijo.Vaših tegob vas bo lahko suvereno obvaroval psihiater,ki mu boste dovolj zaupali, saj imam vtis, da ste zaradi svojega doživljanja v stikih z ljudmi izredno previdni.

Zanima me, če se da k vam prijaviti na zdravljenje, predvsem pa kje imate ordinacijo in na kakšen način je možen sprejem (napotnica, naročilo).
Pozdrav
MR

Spoštovana MR,
moj čas je v prvi vrsti namenjen študentom, tako da lahko ostale sprejmem le ob morebitnih nezasedenih terminih.Pokličite 200-74-21 in se predstavite s psevdonimom iz foruma.Za obisk potrebujete le veljavno zdravstveno kartico.

New Report

Close