Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Telenovele na POP TV od ponedeljka do petka 15.00 – 19.00 ko picke…

Telenovele na POP TV od ponedeljka do petka 15.00 – 19.00 ko picke…

Joj, Urgence ni več, jaz sem jo tut rada gledla, sploh Dr.Pratta! Kr pojedla bi ga! 😉

One Sex v mestu so mi pa đekice, samo ne daj bože, da bomo me take pri tistih letih! :)))

Pratt…o ker fetish od niggra :)) Pa Kovač…uf…tomideli :))

Helena Blagne? Ni slabo. Vsaj premožna je.

Nimam časa za to. Če te pa kaj konkretnega o njih zanima (za vsako minuto dogajanja) ali pa o čemerkoli, kar je na tv neglede na uro v dnevu (ali noči) pa ti lahko mojo cimro predstavim. Obvlada. Na mojo veliko žalost, ker je to vse, kar zna:-))
Ups, ne, ne neglede na uro – med 19. in 20. uro tv ni prižgan. Ker nje splošna razgledanost ne zanima in pač pol trpimo tisti, ki nas zanimajo poročila:-)
Samo to še: kakorkoli obrneš: mehiške telenovele so pa še zmer bolš kot Santa Barbara pa tisto, kar imajo zdaj na A kanalu – te ameriške katastrofe pač. Vsaj končajo se prej:-))

jaz sem gledala esmeraldo…na začetku malo…ampak se mi je ful zafržmagal, ker je okol nje vse polno dohtarjev skakal, pa se ni noben spomnu, da bi šel frocu delat krvne teste da bi pogruntal kdo je foter. in pol se je zadeva vlekla čez sto delov… sem šla rajš ven. takrat sem zgubila 10 kil. in do konca se mi strga kadar je novo leto ali božič ali velika noč – teji bukslni na popu pa vrtijo te prfuknjene telenovele u nezavest. me kar zanima, kdo to blesarijo res gleda. razen moje tete – ampak ta je itak usekana

lepo da priznas da ti gre samo za to:)

LP

hm
sj ne recem,je takih bab dost,sam babe bojo se zmer babe,ce ne bojo telenovele bo pa kako drugo sranje,neki ze,ker je to something that bitches do I guess

sam ok

kr se pa fuka tice pa kondicije,dalj zdrzim kt picke k sm jih fuku,sam vprasanje je pa ce se mi da oz ce to sploh hoces,ponavad ji pride od 1-3x,vec se mi ne da,razen ce mi kej mori,pa bi jo rd utisu,takrat pa iz principa
hocem da bo par dni mir.
tako da kar se tega tice,trkas na napacna vrata
pozabljas pa da nekatere niso/niste vredne dodatne pozornosti oz nekaj ni vredu in zato je tudi sex slab or smth,tako da se prasic in glupih pick ne splaca fukat,vsaj ne da bi se posebno trudil.

mogoce od tu tvoja “dozivetja”?
moje sozalje
LP

O ja! 😉

Tebe je pa ena grozn razočarala. Moja doživetja nimajo takega izvora kot ti misliš, pa tud telenovel ne gledam.

Ne vem kake glupe ***** si ti mel, da niso ble vredne dodatne pozornosti in dobrega seksa, sicer pa si itak boljše očitno nisi sposoben najt. Tvoja jeza pa izvira ravno od tu. In a vep, nisi bil edini razočaran, niti nisi bil edini moški, sam zarad tega ti še ni treba uporabljat takih izrazov in žalit drugih. Ni čudno, da se te pametne pa lepe izogibajo, take si lahk boljšega najdejo.

eh,spet bedarije kvasas
mene glupe picke ne motjo,pac jih je dost,s tem se je treba sprijaznit
moti me drugo,da so tudi “dobre” iste kure,kakor sm povedu ze v enem postu kar nardijo dobrega z ritjo podrejo ker NITI MALO ne mislijo kaj delajo.

pa sj se niti ne sekiram,samo ne me prepricevat da sam take zbiram itd,ker to ni res,vse je isti *****,sam saj te razumem da svoj spol zagovarjas za vsako ceno.
primitivno in samoohranitveno,pa vseeno jalovo pocetje.

She may look like an angel,but somewhere some poor guy has to put up with her ****

tko da to je to
za vas je vse kar delate in mislite normalno
sj jst mam picke rd,sam ne jemljem jih vec resno,se za tisti cas koversacije pretvarjam da me njihov mnenje dejansko zanima,ceprav me ne

LP

KUAAAAAAAAAAAAAAAAA Urgence ni več? :(((((((((((((((((((8

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close