Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Telenovele na POP TV od ponedeljka do petka 15.00 – 19.00 ko picke…

Telenovele na POP TV od ponedeljka do petka 15.00 – 19.00 ko picke…

Ne gledam tega sranja, gledajo pamoj očim, mama, pa brat, ker nimajo kaj druga za počet. OK om tih, jst pa brskam po internetu 🙂

Ja, poneumljanje, se strinjam, pol se pa še cele dneve o tem pogovarjajo, nrat je itak postal kot baba.

Da bi pa dobila kako idejo, kako se maščevat bivšemu, moje so garantiram boljše, kot jih majo v tej nadaljevanki in pridejo spontano, so pa grde 🙂 Pa tega ne načrtujem, sam pol tko izpade, ne vem no 🙂

Jaz vem sam to…da odkar imamo tv v kuhinji…in moja mati cela zasvojena gleda te karkoli so že….

No sm več zunaj in v sobi, kot v bližini kuhinje, ob času telenovel:-)))

Pa kako se ljudem ne zdi potrata časa?…eh…

LP Esy

Najhujše je pa to, da ko greš na obisk h kaki stari teti ali babici, se sploh ne znajo drugega pogovarjati, kot o teh telenovelah.

Moja mami pravi (ki sicer komajda ve, kaj je to TV), da jih njej itak ni treba gledati, ker vse izve od moje babice…

“Telenovele na POP TV od ponedeljka do petka 15.00 – 19.00 ko picke… obmolknejo :))”

…drugač pa moja picka je itak tih…derem se čez usta :)))

Jaz ne gledam, ker mi je preveč pocukrano.
Že Sedma nebesa pa take fore, to jaz nič ne gledam, kaj šele tote limonade!

Sedma neebsa so pa ja zakon. Mater, kak so oni tamali od prejšnej sezone joške zrastle..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

:)))))

lp ajs

:)))

Prekleto prav imaš! Jaz gledam sedma nebesa zaradi prasicnov – valda 😉

A mi boš pokazal? Ker dugač bom res začela telenovele gledat.

Ne gledam tega sranja! Škoda mojega časa za takšne bedarije.

"Srce se ne prodaja, ne kupuje...se daruje!"

jst tebe pripravil?:)

ja HVALA KURCU DA TEGA NE GLEDAS:)

sj zarad mene nej gledajo kdor hoce ane,sam jst se zmer pravim da to poneumlja,ko se tako vzivijo notr da so cisti psihotiki

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, it cez una vrata,ja carlos tam ki te caka…. (nevem,en karlos vem da je nekje:)

đizs:)

edino kr mi je “vsec”,vsaj kokr nasplosno slism,je to da je kjub dramatiziranju se zmer dovolj “realna” slika zenskih spletk,tako da si vsaj neka zenska ki to gleda ne misli da so zenske neki angelcki.

jst tega nism in NE bom gledu,ker mi je krneki
poznam jih pa kr nekaj ki to gledajo,in lahko povem da takrat NI varijante da bi lahko gledal kaj drugega:)
drzijo cist panicno daljlinca:)
tako da grem raj kaj drugega delat:)

LP

Kako se vidva čudovito strinjata. Najbolje, da se oženita, pa nobenemu ne bo hudega na svetu 🙂

how about we play hide and seek

you go outside and play hide and go **** yourself?:)

nimam istospolne usmerjenosti
ce imam kaj za povedat pri zenskem spolu,je to samo ker si prisluzijo in je logicna reakcija da jih spljuvam ce delajo pizdarije

z razliko od tebe mi za sex ni treba prosit in si to lahko privoscim
sam pa tudi ne delam bedarij,tako da mi kaj dosti ne morejo metati naprej,z razliko od pick

z juretom se pac strijam v dolocenih pogledih,kar pa se ne pomeni da imam se kake dodatne interese do njega.
ker ce bi bilo tako,se lahko ti npr porocis s Heleno Blagne.ker sta obe glupe,se neki high delate in mislite da vse veste

ko bom videz porocni prstan na vaju dveh,bom morda se premislil o tvojem predlogu in vseeno reku NE:)

hvala lepa
nasvidenje

sam Braulio je pa dost jebac ^^

karlos????

Pojma nimam. Priznam… kriva sem :)))

Kakšne limonade, da nam to gledala,
mi je čisto mem, sej se spomnim par let nazaj
sem gledala uno Divji Angel, ker mi je bila una Milagros
ful luštna, pa še poje dobro, od takrat pa nič več!!!!

Gledam Sex v mestu ob četrtkih
in “Pedre” ob petkih(mislim da jih ni več),

pogrešam pa Nikito, to sem pa zmeri gledala,
pa tisto Parčkanje včasih.

Masovno spremljanje takih limonad je samo še en dokaz več, s kakšno krizo vrednot se srečujemo. Kompulzivno gledanje telenovel je v bistvu zadevanje, drogiranje s svetom sanj, ki odvisnico/ka za eno uro potegne na lepše, v izmišljen, sanjski svet… Poceni futr za možgane. Vse samo za to, da se ne razmišlja o resničnem svetu, iz katerega si odvisnik želi pobegnit.

Vidva pa še nista srečala prave babe. Take, ki namest telenovel gledajo formulo 1 npr. So tud take. Pa še tipi se skoz hvalijo, kolk oni lahk skoz seksajo- pa da so ženske smotane, k jih moraš stalno prosit. Pol pa ugotoviš, da sploh kondicije nimajo. Od preveč seksa sigurn ni tako, razen če se v misih nabira kondicija.

Men so ble “Moške zadeve” ob petkih tut zakon 🙂 Pa Urgenca…sam zdej je obojega konc :(( Tut South Parka ni več…Ni več kej za gledat..Včasih mal Sex v mestu počekiram, sam mi grejo tiste zafustrirane babnice na ku*ac….

…mogl bi spet mal ponovit good old ALO ALO :)))) SMEH 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close