Telefonski seks!
Me zanima, če je to normalno ali ni! In kater oz. katera bi to počela s popolnim neznacem oz. neznanko, ki bi mi dala, dal telefonsko npr. na chatu ali kje na kakšni žurki!
Posebej me zanima mneje deklet, kaj si one mislijo o tem in kaj bi storile, če bi ugotovile da to počne njihov fant!
Pa če bi katera to naredila zakaj bi se odločila za ta način lahko rečem samozadovoljevanja!
Hvala! Pa lep dan še naprej!
Kot sem že povedala v eni izmed tem, se je to meni zgodilo, da se je tip šel take scene. Dokler je babe gledal na netu še OK…čeprav se je zraven samozadovoljeval (tukaj so mi stvari že počasi začenjale biti čudne). Ko pa mi je povedal (pa še to samo zato, ker je klical na drugo cifro, pa so ga dobil zaradi prevelikega računa), da je “parkrat” (saj veš, to je od 2x pa od 2 na n-to potenco) klical in se je zraven samozadovoljeval, se mi je spel. Pa še bolj zato, ker je rekel, da je bil pijan in potreben-olajševalna okoliščina?? Men se je pol še ene dve meseca zdel vse čist bedno, tud pr seksu se nisem mogla dost sprostit, ker sem se skoz spraševala, kva mu manjka pri meni. Zdej tega ne dela več, pa je kul.
Forum je zaprt za komentiranje.