Najdi forum

telefonska številka ali kdo ve

že nekajkrat sem prejel klic s telefonske številke 059222892 na mobitel, ne dvigam ker je ne poznam, sem bral da je lahko klic ki ga ne moreš prekinit če se oglasiš so baje bajni stroški…? sem na netu sicer bral o tej sumljivi številki zato sprašujem če kdo ve kaj več…

Pozna kdo?

Če nekdo kliče tebe, ne moreš ti imeti stroškov. Ne verjet vsega, kar se piše.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

če bi mene ena in ista številka klicala večkrat na dan pokličem informacije in jih vljudno vprašam čigava je, če ne odgovorijo mi, pa zahtevam izpisek klicev in tam se točno vidi kdaj, koliko časa – pa naj mi potem pojasnijo.

mislim,da so ankete.Zato jih tudi ne moreš poklicat nazaj.

Tudi ti plačaš, če te kličejo od “zunaj” 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tudi ti plačaš, če te kličejo od “zunaj” ;)[/quote]
Ja, ampak ne, če se sam nahajaš v svojem domačem omrežju. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

na informacijah ti lahko povejo… 1188. Drugače, po mojih izkušnjah, so to običajno ankete, ja..

Na informacijah ti lahko povejo isto kar piše v imeniku (to da zadeva obstaja na internetu in se osvežuje malo pogosteje kot tiskana verzija je upam da logično?). Če številke ni v imeniku, ti tudi tam ne bodo mogli povedati nič.
Kaj ti bo pa izpisek dohodnih številk od operaterja? Ga misliš prijavit policiji? 🙂

to je nekdo, ki ima internetno telefonijo. tudi jaz imam stacionarni telefon 059xxxxxx in če vas pokličem, jaz plačam pogovor, ne pa kdo drug.

New Report

Close