Najdi forum

Telefonska številka

Ali se da (in na kak način) najti lastnika tel. št. mobi (031), če imam le številko. Vem, da lahko pokličem in vprašam, kdo je na drugi strani, a zanima me, če je možno drugače? Tel. imenik zahteva vpis imena, tako da po številkah ni možno poizvedovati.

če imaš cd TIS Slovenije ti jo najde po kateremkoli kriteriju. Ta na netu pa noče, ker je zastonj.

Pozdravljena.

Nedavno sem, vtem ko me je nekdo nepretrgoma klical, imel enak problem. Pogledal sem na http://www.mobitel.si, koder ni potrebno vpisati imena, marveč zgolj številko.
Resda pa najpogosteje iskanje ne bo uspešno. Bodisi gre za mobi uporabnika, ki ni registriran, pa tudi mnogo naročnikov ne privoli v objavo svoje telefonske v imeniku.
Srečno.

Zakaj pa bi bilo potrebno pri tel. imeniku vpisovati tudi ime?? Seveda lahko odtipkaš le številko in ti bo vrglo ven ime, v kolikor ni številka anonimna.

LP

Hvala vsem. Žal kaže, da je številka anonimna.

Potem pa pokliči na to številko in reci, če lahko sodelujejo v anketi saj bodo dobili darilo, zmisli si nekaj vprašanj, na koncu pa povprašaj po naslovu, kamor lahko pošlješ darilo.
LP

Kalimero, to je pa dobra finta in si jo je vredno zapomniti!

Kalimero, ne drži. Če poizveduješ po internetovem TIS-u in b kolikor nisi naročnik TIS-a, ti je iskanje preko številke onemogočeno. Prav tako, če pokličeš na informacije, ne moreš na primer izvedeti številke od nekoga le na osnovi njegovega naslova (kljub temu, da je edini, ki tam prebiva). Če pa imaš CD, pa vse to seveda lahko pogledaš. Ali pa, če si naročen na TIS preko spleta.

Kaj če bi objavil številko in ti bi kod na tem spletu pomagal, ki se na to spozna?!

HAHAHHAHHAHAHHA. Zadetek v polno!

če je to mobi, se ne da, razen, če si je dal izdelati se vizitke, ki so jih ponujali, ali ce se jim je kdaj ze predstavil in so to zabelezili, drugace pa se ne da izvedeti kdo je lastnik mobi telefona.

Mobi telefone prodajajo povsod in to samo vzames, placas in gres, prodajalcu ne puscas nobenega naslova, imena ali kaj drugega, zato je logicno, da se ne ve kdo je lastnik mobi telefona!
Ne mesajte narocniska razmerja z “mobi razmerjem”.
narocnisko razmerje pa lahko imas skrito stevilko ali ne

Iskanje po TISu po številki ni onemogočeno, le malo bolj iznajdljiv moraš biti…

Torej, “aha”, z veseljem cakam na razlago…

Željeno tel. številko vpiši v okence Telefon, v okence Splošno iskanje pa vtipkaj vprašaj (?). Res je treba biti samo malce iznajdljiv.

New Report

Close