Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Optika tekočina za leče

tekočina za leče

pozdravljeni,
na zadnjem okulističnem pregledu mi je zdravnica rekla,da z johnsonovimi lečami nikakor ne smem uporabljat tekočino solo care aqua..zakaj to?pri optiku me niso nikoli na to opzorili.pozabila sem jo vprašati katera tekočina je naprimernejša za 14 mesecečne leče oasys?
hvala..

To je bilo res s staro tekočino, ampak z novo tekočino SOLO care AQUA (preverjeno pri dobavitelju), ni nobenih omejitev !

Živjo,

oprostite, da se vmešavam, ampak kaj pa je bilo s staro tekočino, da je ne bi smeli uporabljati? Koliko časa pa že ni več te “stare” na trgu. Ker odkar uporabljam Johnsonove leče, imam večino časa že to tekočino in tudi mene pri optiku nikdar niso opozorili.

Hvala.

Lp

--------------------------------------------------------------------------------- Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen

zakaj pa se stara tekočina ni smela uporabljati z johnsonovimi lečami?
ali je še v prodaji?
hvala

Torej, to je zgodba izpred 2-3 let in je trajala zelo kratek čas, saj so se proizvajalci hitro ujeli.

Torej, vse kar je sedaj na tržišču od obeh proizvalcev se odlično ujema!

hvala za pojasnilo.vendar me se vedno skrbi.. spet sem bila pri moji zdravnici-oftamologinji(v zasebni spec.očesni ambulatni) in mi je povedala da to ni možno ,ker še pred kratkim je bila na enem izobrazevanju,kjer so povedali da ta tekočina ni primerna za te vrste leč oz. je primerna samo za njihove znamke leč, ter da mi lahko tekočina proda vendar na lastno odgovornost.
in kaj zdaj,vsak drugače:)
hvala se enkrat..

Direktno danes citirano od predstavnice Johnson & Johnson Slovenije:

V danem primeru je šlo za Solo Care PLUS in ne AQUA (to ni isto), ki jo sedaj prodajajo v optikah in da je bila PLUS v Sloveniji vzeta iz prodaje še preden je Johnson lansiral produkte, ki s to tekočino niso bili kompatibilni. Opozorilo je bilo izdano v tujini, kjer so nove leče prej lansirali na tržišče kot v Sloveniji. V Sloveniji se oba produkta hkrati sploh nikoli nista pojavila skupaj na tržišču!

Lp.

New Report

Close