Najdi forum

Tek na mestu??

Tek je odlična zadeva za hujšanje, pridobivanje kondicije,… kaj pa če se od začetka poslužujem teka na mestu… a je kej efekta tut od tega… recimo, da mi tek v naravi trenutno ni lih omogočen…

in kako to izgleda?!

Si duhovita.

V osnovni šoli ste se mogoče tko ogrevali, to je bl za razmigat. Samo kaj pa če mal bolj stopnjuješ tempo pa te zadeve…

Mislim, da je tek na mestu boljše kot nič, ampak ali ni malo dolgočasen?? Grem stavit, da se naveličaš v enem tednu 🙂 Pa raje skači s kolebnico na mestu.

Tek v mestu je zelo dober ampak zelo zahteven. Ne verjamem, da lahko začetnik zdrži več kot 5-10 min, da ne začne “copotati” in brez kontrole udarjati ob tla. To ni dobro za sklepe posebej ,če tečeš na trdi podlagi. Zato je boljše, da se z rokami nasloniš na steno in tako stepaš po prstih koliko gre.

lp

Nekdo mi je rekel, da je edino tek prava rešitev za učinkovito hujšanje… ker pa sem totalno brez kondicije sem hotela s tekom na mestu samo začetno malo pridobiti na tem…
Nikoli tek ni bil moja dobra točka, vendar sedaj kljub vsemu mislim, da bi bila to idealna varjanta… samo začet je treba.
Kako začeti?

Js vedno tečem kr doma, na mestu, 10-15 min(vem, mal mal je, sam pol res rata dolgocajtn), potem pa še kake 45 min intenzivno telovadim (vključuje tut vaje, kjer skačeš in tečeš). Že prej sm tko delala in sm shujšala 20 kg.seveda še zram ful kolesarim(najmanj uro na dan).pa zdravo jem(zej sm se spet mal zredila, ker sm bla ful pod stresom, tko da zej spet mal bolj pazim na prehrano.) Skratka
Js sm ZA tek na mestu.
lp, Darja

tudi jaz tecem na mestu 15 minut na dan, zvecer pa se pol ure telovadim, ampak sem zacela sele v ponedeljek, kmalu bo treba cas telovadbe povecati

New Report

Close