Zivijo zanima me ce ima se kdo podbne probleme in kako jih dopravit. V sluzbi veliko sedim za mizo. Sedaj sem zacel popoldne malo teci, ob nedeljah pa se povspnem na kaksen niziji hrib. Se pravi da nekaj malo kondicije ze imam. Po malo daljsem teku (45 min.) pa me potem se nekaj dni boli v predelu kriza. Posebej huda bolecina je ce hocem ponovno teci, tako da se moram takoj vstaviti. Ali se da to s kaksnimi vajami odpraviti?
LP
Zdravo,
Jaz imam poškodbo hrbtenice zaradi prehitre rasti in tako ne smem početi ničesar, kar bi obremenjevalo mojo hrbtenico. Prepovedan mi je celo tek, ker preveč zabija hrbtenico in sklepe in povzroča bolečine. Belgijski zdravnik mi je predlagal TRAMPOLIN in moram reči, da je ni boljše stvari pod tem soncem. Kako te to razgiba in utrudi, kot bi tekel maraton. Je pa dosti bolj zabavno in zmanjša udarec na hrbtenico in sklepe za 90%, tako da definitivno ne čutiš nobenih bolečin, kvečjemu imaš občutek, da rasteš. Jaz sem si ga kupila za doma, velikega 2m in pol in grem tako vsak večer malo na zrak, pa če se mi drugega ne da, pa vsaj ležim na njem, da se nadiham zraka.
Vredno je poskusiti. Pa veliko sreče.