Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa tehtnica, ki kaže delež maščob

tehtnica, ki kaže delež maščob

pozdravljeni!

zanima me, če imate izkušnje s tako tehtnico, jo uporabljate, se vam zdi realna? Če da, kje ste jo kupili?

ali pa drugače – kam se naj grem stehtat, da bi mi pokazalo delež maščob?

uspešno hujšanje še napej!

ojla…
Tako tehnico imam doma…
Stala je 30 tisoč tolarjev…žal ni več v garanciji ,,,imam pa vse papirje za njo…
Je pa zelo super ,če hujšaš..
Kaže ti namreč kg,maščobo v trebušnem predelu,maškobo v procentih,kostno maso,vodo v telesu v procentih in koliko kalorij bi naj za svoj organizem zaužil…
Če te zanima …odgovori…jo namreč prodajam…po zelo ugodni ceni

HMM, jaz bi si tudi mogla kupit tako tehtnico. Sicer imam zdaj doma digitalno, vendar bi imela tako, ki meri maščobo in podobne zadeve.
Kupila bi novo. A mi kdo priporoča kakšno, ki je res super.
O cenah teh tehtnic nimam pojma. Kje se gibljejo cene?

Lp Biba

Jaz se tehtam v lokalnem zdravstvenem domu kjer imajo takšno tehtnico. Tehtanje je brezplačno. Sicer praviloma v sklopu Cindy ampak so itak vsi tako zelo prijazni da tudi če se prideš stehtat 1x na teden sem prepričan da ne bodo imeli čisto nič proti ampak te bodo celo veseli ! Drugače kaj pa vem pri meni tista zadeva deluje. Pomoje je tako da rezultatov ne moreš realno primerjati med različnimi ljudmi ampak če se stehtaš in imaš enkrat izhodišče potem je to super da spremljaš potek hujšanja oz ne-hujšanja. Se že v 1-2 dneh vidi čisto vsak greh in pridnost vsaj pri meni 🙂 Tako natančna je. Pa tudi dosti bolj realna je slika kot na navadni tehtnici ki kaže samo kilograme. To je moje mnjenje.

Dracy junior??? Zakaj ne kar dracon?

Marina, ker je dracon verjetno na drugem računalniku in se ne more prijaviti z istim vzdevkom, a ne dracon:)

Imaš prav…takoj po tistem, ko sem poslala, sem pomislila na to…seveda je logična razlaga za to, ker se naš dracon pa res ne bi skrival pod drugim nickom. Se mi ne zdi take sorte in tudi razloga nima!!! Dracon…sorry!!!

Hahaha ja ja res je prav imaš ! Ne skrivam se samo ne morem se logirati zaradi varnostnih nastavitev ki jih imamo v podjetju 🙂 In istega vzdevka tudi ne morem uporabiti ker je registriran zato… kaj pa vem je nastal junior 😛 Srčano se mi je zdelo pač takrat hehe 🙂 Kaj hočemo na trenutke sem pač otročji 😛 Pa me ni sram 😀

Kako brezplačno? Jaz sem plačala 500 SIT! (Ker sem bila ”zunanja”).

je pa tista v ZD res fenomenalna, takega pogleda v svoje telo še nisem doživela :))

Doma imam eno od Gorenja, so nekaj čez 60 eur, kaže pa delež vode in delež maščobe – je kar v redu zadeva, ker lahko spremljaš tudi % maščobe. Smiselno pa je tehtanje 1x tedensko.

Ups ? 500 sit ? Ej ne vem jaz sem preprosto šel tja in je rekla una ki vodi program Cindy da ni problema. Očitno ima tako malo kandidatov da je vesela vsakogar ? 😀 Da ne govorim da me kar pokliče sama 1x na mesec. Da predebatirava kaj in kako gre. Pa tudi karkoli omenim ali si zaželim ni nikoli problem. Ja… kot ponavadi očitno je res to najbolj stvar človeka ki takšno stvar vodi. Kako deluje in kaj se sme in kaj ne. No potem se opravičujem za dezinformacijo.

Pri nas je naval na šolo hujšanja zelo velik, ljudje čakajo po pol leta… tudi tehtanje je za ”zunanje” le 2x na mesec. Je pa vredno vsakega centa!

Hvala za idejo. Sem takoj klicala na svoj ZD, če poteka kakšna šola, telovadba…pa moram počakati do jutri, ko bo ta oseba v službi. Jutri poročam, za primer, če bi se mi katera pridružila.:)
LP

vigredna, s kje pa si? Jaz sem tudi klicala zdravstveni dom za ta tehtanja kakšen mesec nazaj, pa so me kar v šolo hujšanja včlanili, pa začnem takoj ko se v Slovenijo vrnem-torej čez 2tedna:)) Sem pa zmenjena z ZD Šiška.

ZD na Metelkovi je moj matični in tudi najbližji, kar se mi zdi velika prednost. Nikoli pa ne rečem nikoli:) Jutri bom vedela.
LP

In kakšna je ta tehtnica? Nekako se mi ne zdi, da bi ti lahko ena stvar na katero stopiš povedala koliko maščobe/vode/mišic imaš v telesu… Lahko imaš naprimer 110 kil, pa so te same mišice ali pa sama maščoba. Ali so tu vštete še kakšne drugačne meritve?

Jaz imam doma takšno majhno napravico, na kateri nastaviš težo, višino, spol in starost, potem pa daš na vsako stran prst in stisneš skupaj 🙂 Tak nekak 🙂 Skozi telo bi ti naj poslalo neke impulze… No in zdi se mi, da nam je vsem v družini pokazalo dokaj realne rezultate (jaz imam težo po ITM v mejah normale, maščobe imam pa 24% ojoj, kar se mi tudi vidi:)). Tehtnica pa po mojem deluje na podobnem principu 🙂

LP

Točno tako kot je napisala Mateja. Zato je tudi potrebno prebrati navodila za uporabo, kajti primer takoj po tuširanju, ko je koža še vlažna, je to prevajanje popolnoma drugačno kot pa drugače. Tudi jaz imam aparatek in ne tehtnice. To je pač samo stvar okusa in odločitve.

Enkrat je že Dracon objavil tabelo, zato jo jaz objavljam samo za ŽENSKE:

starost odlično dobro srednje slabo
19-24 18,9 % 22,1 % 25,0 % 29,6 %
25-29 18,9 % 22,0 % 25,4 % 29,8 %
30-34 19,7 % 22,7 % 26,4 % 30,5 %
35-39 21,0 % 24,0 % 27,7 % 31,5 %
40-44 22,6 % 25,6 % 29,3 % 32,8 %
45-49 24,3 % 27,3 % 30,9 % 34,1 %
50-54 26,6 % 29,7 % 33,1 % 36,2 %
55-59 27,4 % 30,7 % 34,0 % 37,3 %
60+ 27,6 % 31,0 % 34,4 % 38,0

naj bo še tukaj….