Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Tehnike barvanja sten in razne ideje

Tehnike barvanja sten in razne ideje

Pozdravljene punce.

Obnavljamo staro stanovanje in kmalu bodo na vrsto prišle stene. Ker sem čist anti bele stene bi rada stene pobarvala drugače … bolj živo … barvasto … tako da bo že ob vstopu polno življenja. In sedaj zbiram ideje in iščem kakšne spletne strani, kjer bi videla kakšne tehnike barvanja sten … pa kakšne ideje za stene itd.

Recimo npr.: hodnik je zelo dolg, na L in ozek … brez oken. Kakšne bi bile primerne barve? Kakšni vzorci? Razišljala sem tudi o kakšnih likih (trikotniki, krogi, polkrogi, …) … ali pa še kakšna druga varjanta.

Se pravi … zanima me, če obstaja kakšna spletna stran, kjer so opisane razne tehnike, kjer se da videt slike, kjer so zbrane razne ideje za pleskanje, kjer ti tudi po korakih svetujejo kako se zadeve lotit. :)) Sicer nisem glih nova v pleskanju, saj sem prepleskala in poslikala že marsikatero steno … sam vseeno sedaj, ko si rihtamo naše novo stanovanje bi pa rada zadevo pretehtala do potankosti in izbrala res najboljšo varjanto. :)))

Poskusi na:

http://www.schoener-wohnen-farbe.de/farbdesigner/farbdesigner_sw.php

Tole je pa odlična stran, ker lahko barve prirejaš po svoje.

ce rabite pleskanje
polaganje laminata
polaganje keramike
pomoc pri opremljanju stanovanja in mont
UGODNE CENE V MESECU FEBRUARJU 37% POPUST
KONTAKT 031004092 [email protected]

New Report

Close