Najdi forum

tečaji za…

ojla
a pozna kdo kakšno organizacijo k ma do 20.000 sit desetprstno slepo tipkanje.

tnx

http://www.mirc.com

Sicer imajo pa mogoče kaj na šoltu ()

ah jebeš desetprstno tipkanje, to je za tiste ki ne drkajo za pc-jem…
torej picke odpadejo:)

sicer pa, sej se navadiš sčasoma, se posvetiš pisanju, in ne toliko kdaj oz če bo kdo slikico poslal.

pomaga, ne pretiravam…:D

_____________________________ neumni ste in taki boste tudi ostali ! _____________________________

posnemi si program z neta pa treniraj

lp ajs

vem da obstaja en ful dobr program da te to nauci!

Kje pa dobis ta programck?

rada bi dobila na koncu potrdilo!!!!!!!

jaz te komot naučim 😉 No lajla, osnovni položaj, prste na tipkovnico, kazalca na F in J in začnimo:
fjfjfj fjfjfj fjfjfj fjfjfj ačačač ačačač ačačač dkdkdk dkdkdk dkdkdk slslsl slslsl slslsl tututu tututu tututu eieiei eieiei eieiei wowowo wowowo wowowo qpqpqp qpqpqp qpqpqp rururu rururu rururu tztztz tztztz tztztz eieiei eieiei eieiei bnbnbn bnbnbn bnbnbn vmvmvm vmvmvm vmvmvm c,c,c,c c,c,c,c c,c,c,c x.x.x. x.x.x. x.x.x. y-y-y-y y-y-y-y y-y-y-y

(glede tipkanja na preslednico se je potrebno odločiti ali pritiskaš z levim palcem, z desnim ali sočasno)

tekač, smučar, letev, lokvanj, levstik, riba, astronaut, poklon, werther,….trening, trening in še 1x trening ;)))

___________________________________________________ http://www.mobisux.com/tabla/download.php?Number=2170983

Vito, zelo priljubljena vaja je
fata fafa :))

@lajla

drugač imam programček v DOS-u, ki si ga zinštaliraš in te popelje skozi vse vaje, potrdila ti pa ne morem dat 😉

programček se mi zdi, da ga mam nekje, sam trenutno ga ne najdem.

začne se pa tako, da se najprej naučiš osnovno vrstico.
fj nato
dk
ls
ča

pol pa tko nekaka

jaka čaka čaja, ada safalada, čaka jaka čaj, lada safalada :))))))

kupi ali sposodi si knjigo z naslovom Strojepisje 1 kjer maš vse točno napisano. vendar tako ne boš dobila potrdila da imaš opravljen tečaj. četudi boš tečaj opravila in dobila potrdilo to še ne pomeni, da boš tudi znala slepo tipkati, ker to se naučiš šele z veliko vaje.

jaz sem se sama naučila po tej knjigi pred leti, kasneje ko sem se vpisala v srednjo ekonomsko smo imeli pa tudi predmet iz strojepisja. pa se ni učilo nmič drugače kot sem se sama.

z vajami boš pridobila tudi na hitrosti. nikar pa ne misli da boš to obvladala v enem tednu ampak to pridobiš z leti ko veliko veliko tipkaš. Priporočam ti da se vključiš v kakšno klepetalnico in začneš pisat, po tem ko boš osvojila osnivni položaj prstov na tipkovnici.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close