Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Tečaj za vzgojo otrok od Marka Juhanta

Tečaj za vzgojo otrok od Marka Juhanta

Zdravo.

Sem mama 10 letnemu sinu, ki ga z možem ne spraviva stran od računalnika. Za šolo ne dela skoraj nič, če pa že, pa zelo površno, da naju je kar strah kako bo po novem letu, ko bodo šli otroci v šolo…
Na internetu sem našla tečaj Marka Juhanta kako otroka prpravt da dela za šolo https://vzgoja.si/motiviranje-otroka/

Je kdo sprobal? Je res kar obljubljajo?

Tanja

Si prebrala ta Link, ki si ga objavila?
Če bi, bi lahko že pred plačilom tiste par točk implementirala – da ne pametuješ in ustrahuješ (in upoštevaš, da si časi drugačni npr. Da je šola preko računalnika); da si sama “urejena” – poveš točno; ter upoštevaš starost.
Vidva z možem vsak zase napišita kaj “pričakujeta” od vajinega otroka, potem si zamenjata pa sama naredita v polovičnem času in dvojno. Naj po šoli pride takoj domov in se nauči dva poglavja zgodovine v dveh urah – naredi sama dvojno v polovičnem: takoj po službi pridi domov, se nauči na pamet 4poglavja zgodovine v eni uri, potem pa še 3ure ostale predmete, ker če pričakuješ od 10letnega otroka, da dve uri sedi pri miru moraš ti biti zmožna sedet 4.
Pa če je kakšno klepetanje po telefonu ali TV prižgan naj bo še zate.

Vsi so pametni, ko se tolče po otroku, res ne vem zakaj se nihče niti ne spominja kako je bilo ali pa vsaj po matematiki preracuna koliko ur na dan je otrok pod stresom.

Pa ne pozabi na nagrade – sama verjetno hodiš v službo zato, da dobiš plačilo. Če ne pa sem prepričana, da je dovolj dobrodelnih organizacij, ki bi bile vesele tvojega dohodka.

New Report

Close