Najdi forum

tečaj rolanja

Ali obstaja kje v Ljubljani tečaj rolanja?

zivjo,
jst sicer ne wem ce obstaja kje v ljubljani kaksen tecaj rolanja ampak sem prepricana da je.
lahko ti pa jaz kako pomagam ker sem vaditeljica rolaanja
ampak sem iz skofje loke tko da ne wem ce bi to slo
ce te se kaj zanima mi pa poslji mail
anjA

saj to se pa res lahko sama naucis, malce poguma in samozavesti pa bo!!

Ne manjka mi ravno poguma. Rada bi se pa naučila pravilne tehnike rolanja. In še kaj drugega razen divjanja po pločnikih.

nekaj takega kot “labodje jezero”? fino!

tečaje rolanja organizira Lacky Luka. Ima tudi svojo spletno stran, samo ne vem natančnega naslova. Tečaj je super, poceni naučiš se sigurno. Je za otroke in ODRASLE. Priporpčam.
lp

Hvala za pomoč. Bom že našla naslov na internetu.
Lep pozdrav.

jaz sem hodila na tečaj, ki ga organizira G-rega na Fakulteti za šport. so zelo luštni, tudi sin se je naučil rolat, smučat in plavat pri njih, jaz pa v tečaj za odrasle, da mu lahko sledim… poglej na http://www.g-rega.com za telefonsko in ostale informacije.

Jaz se sicer peljat znam z rolerji, problem je ustavljanje, prestopanje … , tako da se grem rolat kam, kjer ni prometa. Rada pa bi se bolje naučila rolat in me zanima ali se naučiš toliko, da bi se recimo upala peljat po mestu (pločniki …)?
Kaj pa tečajniki – odrasli, zanima me koliko že znajo rolat, ko se prijavijo?
Si ti že prej sama kaj ekspirementirala?

Jaz sem vozila sina na tečaj k Lukatu in opazovala odrasle, ki so bili tudi na tečaju. Niso znali niiiič- na začetku,komaj so naredili nekaj korakov-polomljenih, na koncu po10 dneh ,so bili ko profesorji- ustavljanje, zavijanje- brez problema.

KAR POGUM!

naslov

luckyluka.si

sama sem bila lani na temu – LuckyLUka in je bilo prav fino. Pa še poceni!

Priporočam.

kako si pa postala instruktor rolanja?

New Report

Close