Najdi forum

tečaj aerobike

Kje in kdaj so tečaji za naziv inštruktorja aerobike?

Pokliči na Fakulteto za šport (ga. Petra Zaletel) ali AFA (ga. Joži Sepohar Žnidar).
Telefonskih žal nimam pri sebi.
Lp
A.

Najlepsa hvala, sem nasla telefonske na netu. A sta to edina mozna tecaja?

Po mojem je še kje kakšen, pa se morda ne imenuje ravno tako, ampak recimo Vaditelj športne rekreacije (ali kaj podobnega); pa seveda v tujini imaš tudi tečaje (AFFA…), ampak žal nimam konkretnih informacij.
Pa še to: mislim, da na FŠ pridobiš naziv “Vaditelj oz. Inštruktor aerobike”, na AFA pa “Vaditelj oz. Inštruktor skupinske vadbe”, gre pa v bistvu za isto zadevo.
Zadeva pa ni poceni. Stane tam nekje okrog 80 tisočakov. Če se s tem ukvarjaš profesionalno še gre, če pa zgolj ljubiteljsko – je pa hudo preveč.
Lp
A.

Ja lahko ga opraviš v Mariboru pri Markotu Geršak je za vaditelja skupinske vadbe pride okrog 30.000 sit za študente za ostale okrog 50,000 je kar težak tečaj vendarse splača v Ljubljani je dražji okrog 150,000 za inštruktorja aerobike.

Lep pozdrav če še imaš kakšno vprašanje vprašaj

Hvala ti za odgovor.
A si ti ze naredila ta tecaj?

A mas mogoce kaksen telefon/naslov/mail od Markota Geršaka? Kaj je razlika med instruktorjem in vaditeljem?

LP,
L.

Poglej na http://www.bodifit.drustvo.si
Email: [email protected]

Lp
A.

Pozanimaj se kdaj bo sledeče izobraževanje kot je to:

lp

Hei!
zanima me ali morda kdo ve, kje v lj je možnost opravljanja tečaja inštruktorja za aerobiko(oz.kakorkol je potem naziv)…pa cena?
hvala in lp

New Report

Close