Zivjo!!
Mene pa zanima ce kdo ve, kje je je v ljubljani kaksen Teakwando tecaj. glede tega me pa zanima se, ce je tu kaksna starostna omejitev, kako to vse sploh poteka in cena.
Jaz bi to trenirala rekreativno, za kaj vec sem tudi prestara.
Upam da ima kdo kaksno dobro informacijo zame!
Hvala lepa
LP
Taekwondo klub Dragon ima treninge v telovadnici na Poljanski 22 v Ljubljani in sicer v ponedeljek, sredo in petek od 19 do 20.15 za začetnike in od 20.15 do 22 za višje pasove. Cena je mislim 6000 SIT na mesec. Treniraš lahko rekreativno ali tekmovalno, kakor ti pač paše. Če želiš se lahko oglasiš v telovadnici in si ogledaš kakšen trening ali pa tudi treniraš zraven. Starostne omejitve ni.
Taekwondo klub je tudi klub CHAGI treninge imajo na Parmovi ulici nad hipermarketom Živila odprto vsak dan od 09.00 do 22.00 in na OŠ Ledina.
Taekwondo klub Orient, treninge imajo nekje za bežigradom v BS-u, poišči na internetu, v iskalnik vpiši Taekwondo in ti bo našel kar nekaj strani.
Taekwondo klub Hankuk, treninge imajo za bežigradom v železničarski telovadnici in na Litijski cesti v športnem klubu Areka, v Bizoviku vsak dan med 17 in 19 uro.
Lep pozdrav in obilo užitkov v treniranju.