tatoo
Na rami, dve prepletajoči kači (ma, taki zelo lepi) cca 10 x 10 cm, taka tribal varianta. Pred 7 leti, pri Johnu, oz. Robert delal, 25 000 sit. Zelo zadovoljna!!!!!!!!!!
Yeah, Robert je expert za tribale! Glede na danes je to poceni – takrat je bilo pa kar drago, ne?
Ja super no. Verjetno itak zgleda ubijalsko 🙂 Fajn. Slike nimaš ne?
Ojla, ja Robert obvlada.Zgleda ful kul, čeprav so kače, jih vsi pohvalijo. Saj se je trudil več kot 4 ure, potem bolje, da dobro zgleda 😉 Sem si dolgo želela tatoo in mi ni bilo taka panika, čeprav mi je šla 2 mesečna štipendija za to, a mi ni žal. Sliko mam ampak samo na papirju, se mi je skener skuru, pa ne morem skenirat nič – kriza ;)) Kaj maš pa ti?
Robert je zakon za tribal art. 20×20 cm tribal zmaj na levi strani hrbta – 3,5h dela, neki zajebal ob narocanju in dal popust tko da je prslo namest 45, 35k.
Jaz bi 14 letno frklji tetoviranje prepovedal. Danes ji je všeč to, jutri ji bo kaj drugega. Nima še izoblikovane osebnosti in ji tatoo lahko čez par let ne bo več všeč, ampak tu vrnitve ni.
Sicer pa ne vem kako je v Sloveniji, v Angliji moraš biti polnoleten, da ti ga kdo od resnih mojstrov naredi.
Don Vito povej kje bi se dal dobit tega Roberta? hvala
čeprav sem si dala delat dosti majhen tatoo sem za to izbrala mojstra – Johna.
sem čist zadovoljna bla, okej tip ma res svoje poglede na svet (s katerimi se glih ne strinjam) a je profesionalec na svojem področju.
se splača vsekakor.
boli pa zmerno, men ga sicer ni delal glih tri ure… a bi me ziher po dolgem zabadnju igle že kar precej bolelo.
drugače se mi je pa kr smejalo, ker sem si ta motiv tako dolgo že želela imeti in me bolečina ni glih motila.
lp, girlyone
Včasih je bilo popularno, da se si v vojski dal tetovirati kratica JNA.
Kako gledate na to danes?
Jaz pa mam tud dva tribala – sem si ju sam narisal in imata zame oseben pomen. Ta prvega sem si podaril samemu sebi v Berlinu, drugega pa mi je narisal en majstor v Sloveniji. V kratkem bo odprl galerijo s tattoo studiom.
Ja, jest sem si ga tudi sama narisala (isto mi nekaj pomeni),Robert je potem samo lepo oblikoval po rami
Ja to je pol tisto ta pravo, da je res “tvoj”. Viel spass ;))
A lahko vprašam, če bi koga priporočal v Mb? Jaz namreč zbiram priporočila, ker si tatoo želim tud odkar pomnim in sem se odločla,da letos pa res in povsod povprašujem,koga kdo priporoča. Večina si jih je dalo pr Hariju,ampak ga zdaj ful vsi nekaj šimfajo. Moj fant sicer si je dal enga delat pr enem v Mb,ki pa mu je zafušal, pol v Lj pr Johnu, zaj tretjega mu dela spet en tip tu v Mb. Samo jaz ne bi kr pr enmu. Jaz se pr temu, ko mu zaj dela (ni še dokončan, ker pride čez celo hrbtenico), ne bi dala, čeprav pravi (moj fant),da je vse ok,da je sterilno in vse,ampak meni ni všeč niti to,da dela pr sebi v dnevni, ker mi je to tak vse skup… ne vem. Ker to je res stvar, pri kateri je treba pazit,ker dost riskiraš, če ne druga, že to,da ti zafuša, da ne govorimo o nesterilnosti in posledicah tega.
Tak, da če maš kak nasvet, glede na to,da si iz Mb, pol prosim.
poslušam, poslušam….
sploh pa je ubožica zdaj bolna in je na zadevico malo pozabila….v tem času pa se bo mami oborožila z dobrimi kontra-razlogi!!
Jah, kaj naj rečem. Jaz tud svoje kože ne nosim kar h komurkoli. Tega tipa mi je priporočila moja frizerka, ki ji je res majstorsko en tattoo narisal. Je pa tako, da je ful težko registrirat tattoo studio pri nam, ker sploh še nimamo ustrezne zakonodaje. John pa Robert sta carja, ker sta navkljub vsemu odprla studio.
Meni je najpomembneje, da se s tattooatorjem takoj dobro razumem. Pred leti sem se hotel iti k Harihu pa mi je deloval ful freh, zato sem se mu zahvalil in bye bye. S tem sem se takoj dobro ujel, je točno vedel, kaj bi rad. Ful se je potrudil z “vzornim” risanjem na papir preden ti naredi odtis. Podrobnosti v nulo natančne (z ravnilom in šestilom kjer je bilo potrebno…). Je ravno v fazi, da si bo odprl svoj studio in je tudi zelo resen tip. Z higieno je pa tako. Najpomembneje je, da ima sterilne igle, da vedno menja kirurške rokavice, da ima pri roki mazivo in antiseptično sredstvo ter veliko zalogo papirnih brisač. Pa ta zelo “nežno” tetovira, če primerjam s tem, ki mi je delal v Berlinu. Ja ta tip tudi dela v svojem stanovanju – saj tudi Harih. Če hočeš, se oglasi na mail, ne bom kar tako njegove št. dajal. Ajd čau.
Ja, valjda to glede cifre. Ja, sej bom vidla, bom se pozanimala, itak pa vem,kje te najdem! Hvala ti! Ajd
Forum je zaprt za komentiranje.