Najdi forum

Hello

Rada bi si dala tatoo, pa bi rada zvedela malo več o tem.

Kje ga imate vi?
Kam naj gre, kje naredijo najbolše? Koliko stane? Je sploh zdaj pravi čas za to?….

Hvala za vse informacije!!!!!!!!

LP
Alenka

Hojla…jaz sem si ga dala narediti dve leti nazaj in sicer v kozmetičnem salonu pri glavni postaji..ne vem kako se točno imenuje salon…sem zelo zadovoljna in tudi cene so ugodne…je pa nekaj, da so bile bolečine hude in če morala še enkrat iti čez to bi dobro premislila, ampak odvisno od človeka seveda..kajti moja mami ko si ga je dala narediti ni čutila preterinah bolečin..pač odvisno od posameznika…srečno….

Pa je vse OK, če si ga dam zdaj aprila? Ne bo nč narobe, ker se poletje bliža in majčke brez rokavov itd. Dala si ga bom na lopatico. Maš kakšen dobr motil al to tam dobiš?
Hvala

Tatoo moras imeti vsaj 14.dni skrit od sonca,vrocine in ostalega drazenja, da se koza zaceli…Ce si ga das delat sedaj se bo do poletja prav lepo zacelil…Vendra vseeno pazi….Tam kjer bo tatoo bo koza se nekaj casa zelo tanka in obcutljiva…

Hoj sedaj je primeren čas…tudi jaz sem si ga dala takrat maja narediti…drugače pa tam dobiš motive, ki jih je res velika izbira..tako, da si kar vzemi čas…saj ga boš nosila celo življenje…

Tu je ena peklenska stran (je Bugny posredovala) kjer maš vse živo.

Predvsem glede tattooja je pomembnih več stvari
1. Si pripravljena, da bo motiv v (na) tebi celo življenje
2. Je to le modna muha, ki se je potem naveličaš
3. Ti motiv, ki si ga boš dala tetovirat res nekaj pomeni
4. Pomemben je tak mojster, da bo takoj vedel kaj si želiš – če se z njim razumeš je to že pol opravljenega dela. Previdno ga izberi!
5. Tattoo studio ali soba mora biti higienska
6. Pomembno je tudi mesto tattooja (na trebuhu, zadnjici in stegnih najbolj odsvetujem, ker so to najbolj problematična mesta – kar je nekoč bilo lep sonček, je lahko, če beyba ne pazi na postavo ali pa če je npr. rodila s carskim rezom, danes le zmazek). Osebno so mi pri beybah najbolj sexy nad ritkico, na hrbtu, pri gležnju….
7. Odsvetujem ti razne kozmetične salone ali temptooje, ker je to navaden @!#$ in žalitev pravemu tattoo artu.
8. Eni si dajo delat čisto majhen tattoo in jim je potem žal da niso naredili večjega – zato premisli, kako bo velik.

Čas je vedno pravi – mogoče je zdaj ravno najbolj fajn, da se ti lepo zaceli do začetka poletja 😉

Glede cene pa se lahko tattooatorju ful zameriš, če ga preveč sprašuješ, ali cinkaš – en ti bo rekel, da je le dovolj kakovostno narejen tattoo – poceni tattoo in k takemu moraš it! Se pa cene gibljejo različno – kar pač hočeš. V tujini je malo dražje, pri nam se gibljejo cene nekje od 15.000 do 50.000 SIT. Tudi v Slo imamo dobre majstore – John in Robert iz Lj, potem Hari v Mb pa Tomi….

Jaz si grem prihodnji ponedeljek naredit svoj drugi tribal. Znakc na hrbtu bo dobil kompanjona na ahilovi tetivi in gor po meči 😉

Javi, če še te kaj zanima 😉

Bok Don Vito!

Kam pa greš si delat tatoo? Jst sem iz Krškega tko da se mi tud sanja ne kje je kakšen dobr studio.

Hvala!

LP
Alenka

Bok Don Vito!

Kam pa greš si delat tatoo? Jst sem iz Krškega tko da se mi tud sanja ne kje je kakšen dobr studio.

Hvala!

LP
Alenka

oupss, spet sem dvakrat kliknla. Sem prehitra za moj računalnik…:)

Če imaš možnost, pojdi v Ljubljano v Tatooator salon k Johnu ali njegovemu bratu Robertu. Salon imata res lepo urejen (sterilnost), pa izdelava tatujev ima je osnovna dejavnost in res naredita kvalitetno. Tudi izrišeta ti sama motiv, ki si ga želiš, če ne najdeš tam kakega.

Po mojem(!) mnenju (pa najbrž bi se strinjal še kdo), kozmetičarke niso usposobljene zato, saj jih o tem ne učijo v šolah. :o)

Hehe, opasna si ti – upam, da ne boš tako hitra v odločitvah za tattoo :))

No jaz svoje kože ne zaupam kar komurkoli. Sem se dogovoril s tem Tomijem, ki bo kmalu odprl svoj studio. Mi je že več folka reklo da je dober pa tudi moja frizerka si je dala tetovirat pri njemu (na uho ji je take res peklensko lepe ornamente naredil :))))) Sem videl album s slikami, tip je pravi umetnik, lepo sem se pogovoril z njim, mu dal svoj izdelan motiv in je takoj pokapiral zakaj se gre. Zaenkrat pa dela v svojem stanovanju. Tako kot Hari. Drugač pa če je le možno pa idi k Johnu ali Robertu v LJ. Oba sta prvoklasna kvalitetna mojstra, imata svoj studio, le da nista baje najbolj priljudna :))) Pa tudi zelo draga sta.

če hočeš ti po mailu posredujem št.

(še en fajn članek)

Bye

opasna…:)

No, dej mi prosim telefonsko pa mailu pošlji.

Thanx

In jaz še dodam:

😉

Tako je, vse dokler je ne prekrije nova plast povrhnjice. Prepovedano je tudi savnanje, težke fizične obremenitve in kopanje.

Po tetoviranju si prvi dan odstraniš samo sluz in ostanke črnila z baby nevtralnim milom in nežno umiješ, nato pa namažeš z Bepanthenom. In tako ponavljaš umivanje tattooja 82x na dan) in mazanje – skrbiš, da je vedno vsaj malo masten, dokler se ne zaceli 100%

Jst sem se dal tetovirat prejšnjo leto , škorpijona na desno lopatico.
velik je približno 25 cm .Vse drugo so vidm ti že razložili prej ,edino kar bi ti jst priporočal ,da se greš tetovirat v Zagreb Roby-ju in Senfu.To sta najbulša tatuatorja na hrvaškem in mata čez 15.000 motivov, je prvi legalni tatuator v Hrvaški .
K njemu hodijo skoraj vsi na dolenjske ,pa tudi nekaj košarkarjev Krke so se tam “zrihtal” in vsi moji kolegi.Vsi so bili zadovoljni.Kolega si je dal mamo in brata čez celo roko,Obrazi do potankosti isti ,pa ga prišlo 60.000,vendar je to zelo velik tattoo in zaaakkkooompliciran in vse skupa 8 ur tetoviranja ,tako ,da ni drag.
Tam sem se tud jst tetovirou in se še bom.Sta čista profesionalca in ,ko me je tetoviru sej je zmano ful pogovarjou ,taku da sm skorej čist pozabu ,da se tetoram.Res pa je da se odloč za tak tattoo ,da ti pol ne bo žou.
Za bilo kakšne informacije sem ti na voljo

P.s. Lahku ti pošljem sliko mojga tatooja da vidš njihovo delo.

LP scorpi

tukaj je ša par strani kjer si lahko pogledaš “par” motivov:
http://www.robytattoo.com
http://www.tattoo.com- naj tej strani je okoli 50 linkov do raznih salonov

LP scorpi

enga na gležnu, enga na križu.če si prepričana, da si ga želiš, pejt…men ni blo nikol žal, pa mam enga že 4 leta, ta drucga pa 2 leti.pa še kšn bo…

LP

Pred dvema letoma in pol sem si dala tetovirat delfinčka v spomin na preminulega prijatelja, ki mi ju bila ta žival zelo pri srcu in nikoli mi ni bilo žal da sem to storila za celo življenje.Letos si nameravam dati še enega in sicer miniaturno izvedbo angleškega buldoga.Prvič sem se tetovirala v Rimu,ko sem bila na počitnicah,letos pa še ne vem kam se bom odpravila.Želim ti da se boš odločila tak tatoo,ki bo ponazarjal tvojo osebnost in da ga boš rada in znala ponosno nositi.

lp-B.

Ni ful drago, nevem meni je delal kolega k on tetovira. Seveda je pravi čas, zakaj nebi bil? Jaz ga mam na nogi. Samo eno ti rečem premisli kaj si boš dala da nebi kaj bednega sicer to boš mela za VEDNO

Jst tut nikol nebi šla kozmetičarki. poleg tega nočem, da bi isti tatto mel še kdo. Strokovnjaki kot je John, znajo vsaj po svoje kaj naredit, zihre ne bo mel nihče enakega.
Sicer jst tut k Johnu nebi šla. Se mal preveč nosi. In pol ti česa noče tetovirat, al pa če maš svjo sliko, sem čula da je zanalašč zajbu. Drugač pa ne dvomim da ni ful dober. Ampak so drugi tud v Slo zelo dobi. razlika sam, da nimajo salonov uradno ampak so samo kto svobodni umetniki, ti si jim pa model in zato ti zaračunajo manjšo ceno (simbolično) kot npr John, k more še davke plačat… Mam pa jst enga kolega k ful dober tetovira na Hrvaškem v Krapinah. Sej ni tako daleč. Drugače bom šla enkrat v Udine pogledat v Ita, kjer je en dober k je kolega tetoviru. In bo šla k njemu, tut če je dalj Itak maš za cel življenje pol tattoo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close