Najdi forum

najbolje, da se oglasiš do njega. Ima slike tatujev, ki jih je naredil, pa se boš sam prepričal, če je ok.

Kolikor se spomnim ga nimas vec kot 2-3 leta, zato govoriti a je nekdo dober ali slab v tetoviranju je nesmisel. Vecina ljudi ugotovi to sele po dolocenem obdobju, ko postane lepo zelene barve in nobenmu jasno od kje in kako. Poanta je v globini tatooja in ce je pregloboko oz. samo za kaksn mm razlike bo postal …
Upam, da si imela sreco.

Itak, da sta razred zase. Pac ljudem gre na zivce njun odnos in mogoce cene (vse nad 50k) ampak ce bos na svojem telesu sparal pol pa tudi ko te …

Misliš tega kaj sem ti ga poslal po mailu 🙂

Grega … moj dragi ga ima že 6 let in mu ga je delal tudi ta tip … in edina sprememba je ta, da je postal malenkost svetlejši …
Poleg tega imam tudi veliko prijateljev, ki se je tetoviralo pri temu majstru in so tattoo-ji specialni … to pa zato, ker dela s kvalitetnimi barvami in se ti res posveti … ker vsak tattoo, ki ga naredi je zanj umetnina …

Sicer pa … imaš prav … bom videla sama čez par let kakšen bo … samo … hm … praviš o nekih zelenih tattoo-jih … kolker jaz vem, zelene tattoo-je ima zgolj folk, ki si je delal tatoo-je v vojski (tudi takih poznam par) … sedaj mislim da takih packonov ni več … vsaj ne tisti, ki se ukvarjajo s tem profesionalno …

Lp, Bgv

JA TO JE TO! Zakon tattoo, vsaj zame ….. hehehehe :))))))

AHA. Res je dober 🙂

Točno tak, folku gre najbolj v nos njun svojstven način življenja pa pogled na svet. Osebno mene boli kita, če je človek ne vem kaj po prepričanju, oz. je čist odbit, ampak, če je majstor svog zanata mu zaupam npr. tetoviranje svojega telesa. Za ceno tattoojev pa je tako – samo dovolj dobro narejen tattoo je dovolj poceni tattoo.

Amen! You’re the man!!! 🙂

LP!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close