tatoo
Ali kdo pozna v Mariboru,kje bi se dalo zanesljivo tetovirati, saj veste poceni in na črno ravno ni priporočljivo, saj lahko hitro kaj stakneš. Zato raje naštejem par tolarjev več in je.Jaz sem poznala enega, ki pa je svoj studijo zaprl in zdaj ne vem kam naj grem.
Hvala za pomoč pa vsem tistik ki mi bodo odgovorili.
Harih Jože
UL. Šantlovih 13
MB
prej ga pokliči (02/ 251 1973) ali 041 333 819. Dela profesionalno, streilno. Jaz sem bil pri njemu trikrat oz. trikrat me je tetoviral.
kam bi se pa rada tetovirala?
Ok, praviš, da je dober. Kako pa je kaj s podrobnostmi, jih lepo naredi? Namreč želim si še en tribal :))
Priporočam, da greš k profesionalcu, ker saj sama veš tatoo je za zmeraj in če boš dala narest kakšen jajc za mal denarja, ti bo zeloooooooo žal!!!!!!!! Resno mislim! Plačaj raje mnogo več, pa boš zadovoljna. Nažalost ti pa nemorem pomagat v zvezi z tem kje v Mariboru lahko dobiš dobrega risarja. Če pa boš v Ljubljani, ti pa priporočam Delana, ki dela v glavnem na moto zborih, se pa da zment tudi v njegovi delavnici na Ježici! Jest se sicer z njim dobro poznam, samo ne hvalim ga zato, pač pa vem da je ok iz lastnih izkušenj, ker mi je delou en tatoo, preko enega starega, ki je bil totalna nula in tolk sem tut plačala za njega! Torej vredno je plačat več, pa maš stvar kakovostno!
Sicer ni nujno, da plačaš veš, da imaš kakovostni tattoo … Jaz sem dala za mojega, ki je kar precej velik, 20.000 SIT, kar ni dosti … je pa narejen izredno lepo, z vsemi detajli, kot sem hotela …
Kar se pa tiče tetoviranja na motozborih … nikoli in nikdar … !!!!!!!!
L, Bgv
Ja u redu, sej jest ne zagovarjam tega da se daš delat tatoo na zboru, celo proti temu sem, vendar omenila sem samo zato, da bo Nela vedla, kje ga lahko najde. Drugač pa on dela v studiu in ma vse pogoje okrog sterilnosti in tko naprej izpolnjene.
Finance sem pa omenila zato, ker ogromno ljudi misli, da je fino če ti en nardi tatoo za par jurjev, slika je pa bog pomagej! Če si pa ti dala za tolk velik tatoo 20.000 sit, si lahko mislim, da kakšnih blaznih senc in prelivanj nima! Sori mogoče se motim, samo vem, da sama raje plačam več, kot pa da je stvar grda! Sem že povedala, da sem enkrat že nasedla!Pri tatoo-ju ki je enkrat narjen nimaš kej dost popravljat! Pa sej sama veš kaj ti hočem rečt! Časi napisou JLA ’66, ali pa raznih morskih siren narisanih s črno tinto so mimo!
P.S. Blazno sem razočarana, ker opažam, da tukaj eni dobesedno čakate, da lahko spluvate mnenje drugih! Mislim, da vam ni treba vsake besede pregriznit!
Joj … ne … sej nisem mislila pljuvat po tebi al karkoli … samo hočem rečt, da se da naredit zelo fajn tattoo tudi če nimaš ne vem koliko financ …
Tattoo, ki ga imam jaz je poln detajlov in senc, to ti lahko zagotovim … je pa res, da mi ga je naredil tip, ki ne dela tattoo-je toliko zaradi denarja, kot zaradi užitka … zato tudi ne računa veliko … In veliko je takih … samo vsekakor ne, če greš prav v kak salon, ki živi zgolj od tega … tam ti bodo računali mastno … in pomožnosti naredili še kak zmazek …
Tko .. sicer pa je bilo okrog tattoo-jev že toliko povdanega na tem forumu, da … uh … se že sam ponavljamo …
Lp, Bgv
V Ljubljani je najboljši John Cecelja (tatooator) ali pa njegov brat Robert, ” Tatoo klan”,Mali trg 5, potem pa še “Rein Art”, ta tretji brat.
Jaz sem šla v NM, ful zadovoljna!
srečno!
:))))
Ja oni majo edini registrirano tattoo-delavnico. Sam ded je res majstor, še celo v Nemčiji v vseh Tattoo revijah je vsaj ena njegova kreacija vedno not!!
o, nenene ……. glede registrirane delavnice imaš pa napačne informacije …. jaz vem še za eno registrirano v Kranju … :)))))))))))))))
Reeees, od kdaj, kdo in kje v Kr? :)))
Zakon, končno! Sem mnenja, da je v Slo tega odločno premalo! Za skoraj vsak @!#$ hodit v lj :((
Uffff … rečva slabo leto, v starem delu Kranja, če kaj poznaš, nasproti Sveta knjige …. temu tipu je ime Mato Kaplar (sicer moj znanec …. heheheh, še iz srednje šole), studio se pa imenuje SkinArt Tattoo Studio …… če rabiš, ti pa še telefonsko lahko dam ….. :)))))) Drgač, pa fant zlo v redu dela, mi je enga delal … :))))))
No, tisti, ki ga imate (mislim tatoo, hehe), povejte kakšne imate, slikce, ipd…?
Na L rami … eno keltsko zadevščno, na D rami pa sonček …….
Kul! Jaz mam bodečo žico (tut na rami).
Men se pa čez zg. polovico hrbta in čez rame razprostira en tak unikaten (self-designed) tribal znak. Naredil sem si ga pa v Berlinu – en trajen souvenir za drugi rojstni dan. Bo treba še kako fotko naredit pa poskenirat, tisti prva varianta je še preveč sveža in sochna :))))
Želim si še enega (tribala) na desni nogi, od ahilove tetive navzgor – motiv mam že tud, samo še enega slovenskega majstora rabim! 🙂
A maš to keltski križ? Al tak zavozlan trikotni znak? Keltsko harfo? Celtic znaki so tud zakon!!
hehehehehhe ….. nenenenene … neki čudnga ….. najlažje ti opišem kot čudno 96 :)))))) blo mi je všeč, kaj pa pomen pa pojma nimam ….. drugač sem pa vidu en fenomenaln keltski motiv …… tri vrane …. črne, v obliki kroga … noooooro ti rečem
Forum je zaprt za komentiranje.