Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija tatoo

tatoo

Pozdrav!
Imam en tatoo in bi se ga zelo zelo rada znebila do poletja. Je največja napaka, da sem si ga dala vtetovirati in to še za večno.NEVEM KAJ NAREDIM?!Prosim če mi pomagate,karkoli veste kaj o tem, bila bi vam hvaležna..Pa tudi če bom morala v tijino, samo, da ga odstranim.Prosim za vašo pomoč.

Pozdrav!

Odstranjevanje tatuja je možno vsaj deloma z laserji, sploh če je črne ali temne barve.
Pokličite tele telefonske številke in se pozanimajte: 4779541, 4366330.

To so medicinski centri za laserji, kjer bi vam znali pomagati.

Lep pozdrav

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

Zivjo
Mene pa zanima, ce si se ze kaj pozanimala ali postopek celo izvedla, in sicer bi rada vedela vec o tem kako se to dela, ce kaj boli, ali ostanejo brazgotine, kdo to lahko dela in pa seveda ceno.

Pred dobrim letom sem na neki nemski TV (na zalost se ne spomnim tocno kje) videla nekaj o t.i. “vodnem laserju” kjer barvo izrinejo iz celic z vodo in tako celice ne pocijo in ne pustijo brazgotine. Sicer ne vem, koliko je bilo res, in koliko je to sploh mozno, ampak tam so porocali o tem kot najbolj zanesljivi in najmanj invazivni metodi.

Imate morda kaksne podatke o tem, dr. Kralj?

Hvala za odgovor

Lep pozdrav!

Na žalost o tej metodi ne vem nič. je pa to varianta laseskega ali pa IPL – podobnega posega, ki se laično lahko sliši kot izrivanje vode.
Vsejkakor je s tatuji tako kot sem že omenil.

Pozdrav

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

New Report

Close