Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Tašika in ostale "na čakanju"

Tašika in ostale "na čakanju"

Kako ste?

Tašika: če se ne motim, pričakuješ presneto M jutri? Kako se počutiš? Kakšni drugačni znaki?

Ajda J: ti v soboto? Pa tvoje počutje?

Kim?

Še katera, ki pričakuje ta vikend?

Aja, da povem zase. Prsi me bolijo manj kot ponavadi. Ostalih znakov pms-a nimam. Se pa počutim čisto normalno. Torej, jo jutri najbrž ne bo. Potem pa me čaka sobota…

Upam, pa še vedno 🙂

Joj, Miranda, jaz samo še na M mislim!
Tako mi gre na živce, če jo bom res dobila jutri. Me na GK še pregledat ne bodo mogli, grrrrrrrr ….
Čudno pa je tudi vse skupaj, da nimam nobenih znakov: prsa so samo bolj napeta, bolijo pa ne in ponavadi me že par dni pred M v trebuhu zvija, zdaj pa nič. Upam, da res ne bo ravno jutri.

Kako je pa pri tebi, Miranda?

In druge – kako se počutite?

Lp,
Tašika

Tasika !
Ce si narocena na pregled na UZ te bodo pregledali kljub M.

Lp, Bianca

A res? Ne vem, kaj bodo počeli z mano, ker grem tja prvič.
No, potem se pa ne bom preveč sekirala.

Hvala, Bianca!

Tašika

Ja, moje neučakanke. Tudi meni se je stanje (boleče prsi) in vse ostalo normaliziralo. Tako, da verjetno še ne bo veselja. Lahko samo čakam(o). Sem pa že tako prekleto neučakana, da me bo pobralo. Ne vem več, kaj naj. Imam še le eno škatlo Klomifena – dve sem že pojedla, potem pa ne vem, kaj vse me še čaka, če še ne bo nič.

Mogoče več sreče za vas. Držim pesti in vas prav lepo pozdravljam. Javite rezultate!

Nič obupat, Kim! Še vedno imaš lahko pms znake, pa si vseeno noseča!

Punce, držim pesti!

Srčno upam, da bo katera v ponedeljek prišla z veselo novico.
Joj dve modri črtici. Za vse vas trdno držim pesti, in želim vam prijeten vikend, in beremo se v ponedeljek….

Lep sončen pozdravček
Doroteja

DRŽIM PESTI ZA VSEEEEEEE !!!

Sory sory sory jaz sem tudi danes malo čudna, ker sem danes zamenjala četrtek za petek. Ufff ta moja pamet kam uhaja. Ja, če pa človek velikoooo razmišlja, tudi o nepotrebnih stvareh, se pa tudi to zgodi……
Soryi vsem………
Lep preostanek četrtka
Doroteja

Hojla Miranda

Boljše vprašanje bi bilo kako se počuti moj možek!! Težim mu ko strela, ampak je potrpežljiv, saj se zaveda, da bom vsak čas dobila M in da bo potem bolje. A ste ve tud kej tečne???

PA-PA

Doroteja! Nič hudo! S Tašiko sva rekli, da testirava v torek zjutraj, če se prej ne prikaže!

Če sem tečna? Vedno, he,he… hecam se. Ja, sem bolj razdražljiva pred M, zato se tudi bolj doma držim tistih par dni.

Danes zjutraj mi je temperatura padla skoraj pod mejo. Izgleda, da me jutri čaka M.

Kako pa ostale napredujete?

Zdravo Miranda

Ne sekiraj se, da boš dobila tardečega hudiča. V torek boš pa rehkla juhuuuu sem noseča.
Ha kaj pa pol, se boš jokala od sreče. No pa saj to tudi mora biti enkrart. Joj kako ti želim, da bodo modre črtice. Prav srčno si želim, da ti uspe, z tabo bom zeloooo srečna.
Drži se in ne razmišljaj o rdečemu h…..
Lep vikend in pridi z veselo novico velja?
Vse najlepše ti želim in lep deževen dan
Doroteja

Doroteja, ti si zlata, ko takole z nami sodeluješ na tem forumu in nam daješ upanje.

Hvala ti!

Hoj, Miranda!

Moja temp. je pa zrasla iz 36,8 na 37 do 37,1, ampak imam kljub temu po moje že PMS, pa čeprav me M čaka v torek ali sredo. Malo mi je slabo vsake toliko, malo me po jajčnikih zbada in občasno me zbada v “joškicah”. Očitno temperatura ni čisto ta glavno merilo.

Ampak obe lahko za 1x še upava, ker M še ni pritekla….

Čau, Taja

New Report

Close