Tašča in vnuček
Lenča, najlepša hvala da si si vzela čas za odgovor in se mi tako posvetila. Razumem da nemorem v neskončno razlagati vseh podrobnosti, ampak ves čas smo tiho in se brigamo zase, dobimo pa samo vrnjeno nehvaležnost. Na koncu so vsi boljši kot naša družinica. Preprosto povedano nisem več zdržala tega pritiska, ker pač v familiji in o familiji ne moremo razpravljati, sem se odločila, da si olajšam dušo tu na forumu.
Še enkrat ti hvala. Res si zlata.
Pozdravčki!
Očka,
izpostavila sem tebe, ker si prvi napisal tako mnenje. Se opravičujem, če se čutiš prizadetega, ker sem te izpostavila kot moškega, ampak tačas, ko sem pisala odgovor, se je pač pojavilo še nekaj tvojemu mnenju podobnih ženskih mnenj. Še vedno pa mislim glede moškega videnja problemov isto, kot sem opisala v odgovoru Cvetki J (si prebral?). In še vedno se ne morem strinjati z mnenjem, da naj bo Blab tiho, ker se je zadeve ne tičejo. Pa še kako se je tičejo, saj je prisiljena živeti v tisti hiši (pustimo zdaj razloge, zakaj se ne odselijo) in to gledati. Take zadeve te prizadanejo in se te dotaknejo, pa če hočeš ali nočeš. Čeprav niso neposredno povezane s tabo, preprosto ne moreš biti vedno tiho, ker te zadanejo prav v živec. Mi, ki živimo s taščami, vemo, kako je to.
Lp, L.
Draga blab, dokler ne boste šli na svoje – saj delate na tem, kajne? – bodo večni problemi. Do takrat pa samo poslušaj in čim manj komentiraj. Zato, da si olajšaš dušo, ko ti začnejo tisti bogi hoditi po živcih, je pa tukaj tale forum pa napiši in se razjezi. Bolje, kot pa da bi se doma skregala. LP