Najdi forum

Pozdravljeni, pišem tukaj ker so starejsi modrejsi in rabim nasvet. Ker sama vec nevem kaj storiti oz. kaj je prav. Z mojo tasco smo se vedno zelo dobro razumele nikoli ni bila v ozadju še z fantom s katerim sva skupaj 6 let jo povsod uzameva s sabo. No nakar je nastopila e dan tezava da njo moti dejanje mojega oceta zaradi katera je sedel. to se je zgodil pri mojem enem letu za kar sem tudi jaz izvedela danes kot ona. in ona se je usedla dobesedno name da sm jz tuki kriva in da hoce za svojga sina vse najbols da greva narazen??ona hoce komanderat najini sreci. Moj fant je mamin cukr to lahko priznam in on hoce bit z mano ampak mama je mama. tko da zdej so cele dileme in scene. z njo se govorit ne da noce nikogar poslusat tud mojega oceta ne mene nobenga ker se je tako odlocla. Sploh nevem kako me lahko obtozuje glede na preteklost oceta? in se dviguje glas name ko jo lepo prosim da se pog. kot ljudje normalni!tast nesme rect A, je ful uredu clovk posten razumevajoc. Ampak ona se mi je zamerla za cel life v trenutku ko je zacela mene obsojat, ko je zacela da se bo odpovedala sinu ce se odloc zame in podobno. Kaj mi svetujete, samo razmisljam nevem vec kaj je prav kaj ne, ne zelim si slabih odnos itd

Mogoče bi si morala poiskat novo streho že ko sta se vzela. Mogoče bi mu morala postavit vprašanje naj se odloči za mamico ali ženo. Če je mamin cukr potem mogoče še ni zrel za zvezo.
Veliko vprašanj, a pravega odgovora ne vem.

Poleg tega je tu še en dokaz da >>>starejši NIso VEDNO modrejši. Človek namreč ne more biti kriv za dejanja drugega človeka.

New Report

Close