tarras – iž
živio.
pred leti sem bila na ižu (program harmony). tam je bil tudi tarras iz slo, ki se je ukvarjal z bioenergijo. zanima me, če ga kdo pozna ali če ve, kako se piše. zanima me še, če pride tja vsako leto.
hvala za kakršnokoli info.
HARMONY, d.o.j. deluje na otoku Pašmanu in je hud konkurent delovanju podjetja KORINJAK, ki deluje na toku Ižu. Najprej se odloći, kje si bila, potem pa v Googlov iskalnik vtipkaj eno od teh dveh besed in si oglej letočnja programa na Ižu in na Pašmanu.
“Najprej se odloći, kje si bila” Igor, “hvala” za pomoč. Prijaznost ni ravno tvoja vrlina, kaj? Nesramnost pa taka!!
Lepo sem postavila konkretno vprašanje, ti pa si me napadel, ne da bi mi odgovoril.
Na Ižu sem bila s programom Harmony!! Vem pa, da iste stvari letos organizira na Pašmanu.
… A ne znaš brat sporočil? Kje pa si videl, da sprašujem o kakem njihovem programu? Misliš, da ne znam poguglat za tem, če bi me to zanimalo?? … Oseba, po kateri sprašujem, ni delovala v okviru programa …
Drugič se raje zadrži, namesto da stresaš slabo voljo po forumu.
Najprej se grozno popolnoma strinjam, da prijaznost ni ena mojih vrlin, ker znam biti pasje zoprn ( razen seveda do ljudi,ki res potrebujejo pomoč ). Programa na Pašmanu in Ižu se izključujeta, ker HARMONY zahteva ekskluzivo od tistih, ki sodelujejo pri njihovih programih, kar se mi zdi blesavo, kot se mi zdi blesavo vse, kar je na področju duhovnosti skomercializiranega. IN kajje ekskluziva drugega? Zato, recimo, dobom spuščaje, še mi kdo omeni HARMONY. Nadalje, s preprostim vpisom enega od obeh imen dobiš na Google-u vse informacije, tudi če neki g. Tarras letos sodeluje pri enem od programov. G. Tarrasa ne poznam, ne poznam njegovega delovanja in o stvareh, ki jih ne poznam ne pišem. Tema o bioenergetiki ni tema tega foruma, ker če bi bila, ga jaz ne bi ne urejel in ne moderiral. Obstaja pa forum o bioenergetiki, le dve vrstici nižje na kazalu.
Končno pa tiole tudi ni oglasna deska, kamor lahko vsakdo napiše, kako se piše in kdaj bo na Ižu, če sploh bo na Ižu. Če g. Tarras ali kdorkoli, ki ga pozna, čuti željo, da bi ti kaj sporočil, to lahko stori tako, da ti napiše zasebno sporočilo V tem primeru moraš v svoji nadzorni plođči omogočiti sprejemanje zasebnih sporočil. Tako namreč takle stvar deluje.
In poslednje, nimam nobene slabe volje. Pri tehle 35 stopinjah se počutim, kot riba v vodi. Tudi če bi jo imel, je ne bi stresal po forumu. Je pa res, da sem take vrste človek, ki se redko zadrži in tako povem vsakomur, kar mu gre.
Če rezimirava: postavila si neustrezno vprašanje na neustreznem forumu, nisiomogočila sprejemanja zasebnih sporočil in dregnila si v rano, ki se imenuje “komrecializacija medčloveške pomoči”. In potem sem jaz “Nesramnost pa taka!”
Morda je tule mesto, da razložim svojo alergijo na komercializacijo duhovnosti in pomoči pri vspostavljanju boljše kvalitete življenja. Na temle portalu deluje preko 50 uveljavljenih zdravnikov in visoko izobraženih zdravstvenih delavcev, katerih odgovori so zasnovani na znanstvenih osnovah. Sodeluje nas tudi peščica laikov, ki se že zelo dolgo ukvarjamo s stvarmi, o katerih pišemo. Vsi to počnemo popolnoma brezplačno, iz ljubezni do sočloveka v stiski. S tem našim pisanjem prihtranimo samo bolniški blagajni nekaj 10 milijonov EUR letno, ker z našim delovanjem razbremenimo čakalnice ambulant. Svoje delo opravljamo kadar kdo more – med malico, zgodaj zjutraj ali pozno zvečer, namesto gledanja TV, igranja tenisa itd., včasih tudi namesto spanja. …… Saj bi še razlagal svoj negativen odnos do komercializacije neznanstvenih pristopov, pa se bom preveč razpisal. Upam pa, da me sedaj razumeš in mojo “nesramnost” tudi…….
Ja, Igor, sedaj pa razumem. 🙂 Ker si mi lepo razložil in tudi napisal vse v precej drugačnem tonu. 🙂 … Mogoče sem res postavila vprašanje na nepravem forumu, čeprav se mi to niti ne zdi, saj bioenergija tudi spada pod duhovnst.
Glede komercializacije duhovnosti pa se ne bi mogla s tabo bolj strinjati kot se. To je eno od področjih, ki mi gredo najbolj na bruhanje, če ni celo področje, ki me najbolj nervira.
Kaj misliš s tem, da na Pašmanu je ekskluziva? A na Ižu pa ni?? Ne vem, samo vprašam. Naj pa ponovim, da sem bila pred leti na Ižu na programu Harmony. Zgleda, da se je zdaj to spremenilo, da so zamenjali lokacijo.
Draga Atlantaneka,
nimam pojmakajse grejoin tudinemislimposegati v to, kar se grejo. Če hočeš svoj program predstaviti za Harmony na Pašmanu, ne smeš na Iž in moraš podpisati ekskluzivno pogodbo. Če je tudi o0bratno,nevem,Očitno pa sta s tem tako Iž, kot Pašman izgubila na kvaliteti.
Sepa ne strinjava glede tega, da bioenergetika spada pod duhovnost. Daleč od tega. Pa morda ravno zaradi ljudi, ki se z njo ukvarjajo….. Spada pa pod EZOTRIČNE vede, da…..
Tarras Some. Če si pametna – keep away.
jst poznam Tarrasa.
Ne objavljam reklamnih sporočil, ampak tili dve se doplnjujeta ( zanimivo ), zato sem ju obe priobčil…….
Sem vpleteni v tem članku in zahtevam takojšnjo umaknitev te strani oziroma objave na forumu, ker nisem nikakršna javna osebnost in sem javno osramočen in ta članek nima nikakršnega smisla in še te moderatorjeve neumesne pripombe! Lep pozdrav. Tarras Some
Lep in prijazen pozdrav, kdor koli že ste, anonimni dopisovalec, ki se je podpisal, kot Tarras Some!
Nimam pojma, kdo ste, kaj ste, od kod ste in s cim se ukvarjate. Bo pa najbrže že nekaj soli v prispevkih, če so vas, po 7 mesecih od objave, tako hudo razburilo. Ne vem sicer, kaj se vam zdi tako neumnega v mojih pripombah ( ki ponavadi niso tako “neumne” ), ker jih pišem z umom in ne brez njega, pa še nekaj duše puščam zraven. Morda sem celo vesel, da zveni pripomba ne-umno, če pomislim o pomenu besede UM ( = ego ). Je pa vaše sporočilo zelo umno….
Torej spoštovani g. Anonimniinneidntificirani, v kolikor želite, da prezremo določilo Ustave Republike Slovenije o svobodi izražanja in umaknemo izraz mnenja ene od naših dopisovalk, se identificirajte. V kolikor ste res T.S. alias Tarras Some, se vam bomo opravičili in umaknili vaše ime ter ne-umno opozorilo naše dopisovalke. V kolikor pa se ukvarjate z duhovnostjo in res hodite po poletnih delavnicah in širite vedenje o svojih sposobnostih, pa morda napišete kaj več o svojih spoznanjih. Vaš prispevek, če v njem le ne bo preveč EGA, bomo z veseljem objavili. Pa brez reklamnih sporočil seveda……
Forum je zaprt za komentiranje.