Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija tapioka

tapioka

Mi lahko prosim poveste, kje kupujete tapioko? Jaz je na Obali ne najsem nikjer. Hvala!

Mi smo sicer z Gorenjske a jo kupujemo v Mercatorju (hipermarket) pri zdravi prehrani. Morda jo imajo tudi v Kopru.
LP,
Bouha

P.S.V ponedeljek kličem v Gorenjko.

Sem jo iskala tudi tam, pa je ne najdem. Res pa je, da nisem nobenega vprašala…Kako je pa pakirana?
Mi lahko nato v ponedeljek sporočiš, kaj bodo povedali na Gorenjki? Hvala in lp, sonček Žan

Jaz sem zasledila tapiokine izdelke v DM, za moko sem skoraj sigurna, ostalo bi morala pogledati. Nismo pa še probali.

Ima katera izkušnje kako jo mali alergiki prenašajo?

Tista, ki sem jo omenjala je pakirana v 400g prozornih vrečkah. Uvoz iz Tajske. Na njej (zgoraj) z rdečo piše T.A.S.Brand, z modro Tapioca flour, z zeleno Farine de manioc in še nekaj. Spodaj so narisani zeleni listi. Recepti se nahajajo na http://www.enaplus.com. Uvoznik je First Holding iz Verij pri Medvodah.

Za ponedeljek pa velja. Lep večer,

Bouha

Super, hvala! Bom šla pogledat.

Za Loti: tapioko alergiki zelo dobro prenašajo in je baje tudi zelo priporočljiva.

Svoji punčki,sem pred letom kupovala papico(dodatek k mleku) z imenom CREMA DI RISO, MAIS E TAPIOCA (mislim,da je bila znamke MILUPA-BIOL.PREDELAVA),v lekarnah in marketih v čez mejo.

V Hipermarketu, kjer je riževa moka!

Sem jo našla v hipermarketu Mercator, vendar med eksotiko…

kaj prip ravljate iz tapioke? kakšna je in iz česa je? hvala in lp.

Tapiokino moko uporabljam za peko keksov, torte, palačink…v kombinaciji s Schar in riževo moko (alergični smo na gluten). Sicer pa jo najdeš v receptih K.Mlinar .

New Report

Close