Najdi forum

Iščem tapetnika z preoblečt sedežno garnituro. Delo lahko opravi pri meni doma. Sem iz Maribora

Pozdravljeni!

Videla sem, da iščete tapetnika.Zanima me v kakšnem materialu nameravate preobleči sedežno.Usnje,mikrotkanina ali blago?
Pri nas lahko izbirate material v mnogo barvah in kvalitetah.Ceno sedežne si s tem oblikujete sami.

Če imate možnost se lahko oglasite v Celju,- salon Lido v Celeiaparku
(1. nadstropje), kjer vam bomo pokazali materiale, se dogovorili za termin in ceno.

Moram dodati, da delo opravijo v našem podjetju na Vrhniki in jo pripeljejo nazaj.Za ta čas, ko ste brez sedežne,vam damo v uporabo dva počivalnika Lido.

Če vas zanima, sem vam na voljo na tel. št. 03 49 00 307 od 9.00 do 19.00

Anica

Dober dan!

Ponujamo vam tapetniške usluge,vendar morajo naši monterji sedežno odpeljati in jo preobleči v Vrhniki.
Ker ste iz Maribora, vam predlagam, da se oglasite v Celju-v Celeiaparku 1. nadstropje, kjer imamo veliko izbiro blaga,mikrotkanine in usnja.

Za dodatna vprašanja sem na voljo na tel. št.03 49 00 307.

Salon Lido Celje

Anica

Iščem delo tapetnika 031/352-512 Matjaž

Če je zadeva še aktualna vam lahko pomagam.
Pokličite:031 236 007 ali poglejte na http://www.sibre.si

Boštjan

Spoštovani,

želeli bi oblaziniti oz. “preobleči” obstoječo sedežno iz tkanine v usnje.
Ali lahko na osnovi slike in dimenzij, ki bi vam jih posredovali po mailu naredite kakšno informativno ponudbo? Smo pa iz občine Brezovica.

Prosim za odgovor in lepo pozdravljeni.

Sanja Gorše

mail: [email protected]

Preoblečemo vam sedežno garnituro,za več informacij me prosim pokličite po telefonu na številko:041-521-275.Tapetništvo Franc Končnik s.p. lep pozdrav

New Report

Close